DOM IZ SNOVA

Zapanjujući moderni dom četveročlane obitelji

U prijeratnoj zgradi poznatoj kao "dom slavnih u New Yorku", četveročlana obitelj pronašla je svoj dom iz snova

Dizajn interijera se konstantno mijenja i evoluira u skladu s modernim interijerskim trendovima koji ciklički dolaze i prolaze. Loft apartmani nisu izuzetak i sve više uključuju elemente drugih stilova. Ovaj loft smješten u predivnoj predratnoj zgradi u New Yorku potpuno je drugačiji od prvih industrijskih prostora koji su rođeni prije 20-30 godina. Prvo, on je elegantan i moderan - za razliku od prošlih, kada su loftovi bili povezani s brutalnošću i grubošću. Osim toga, dizajniran je za obiteljski život, a ne za jednog neženju, kao što je nekad bilo vrlo trendi. U svakom slučaju, izgleda jako cool i impresivno!

U Americi kada urbana obitelj preraste svoj mali gradski prostor, preseli se u predgrađe. Kada je obitelj Dell prerasla njihov mali stan u Tribeca-i, ostali su u susjedstvu i udvostručili kvadraturu. Ben i Nicole Dell, koji imaju dvoje djece i četveronožnog ljubimca, željeli su prostor koji će, uz nekoliko manjih preinaka, postati njihov dom iz snova. Njihova početna potraga donijela je mnogo potencijalno bogatih domova, koji su zahtijevali velika renoviranja kako bi postali savršeno mjesto za život, što nije bila opcija.

Vodimo vas u 443 Greenwich. Prekrasnu prijeratnu zgradu koja je nedavno preuređena, a oduvijek je privlačila slavne s A-liste i njujoršku elitu.

Sa zasvođenim prozorima, hrastovim podovima širokih dasaka, izloženim gredama i masivnom kuhinjom izrađenom po mjeri, ovaj prozračni loft bilo je teško propustiti. Par je angažirao Chelsea Reale i Dianu Rice iz tvrtke za dizajn interijera NYC SISSY + MARLEY kako bi prilagodili već veličanstveni loft u osobni i trajni prostor za život. Obitelj Dell je željela slojevit interijer orijentiran na detalje koji će zadovoljavati sve njihove potrebe. Kroz neutralnu paletu boja i pomno kuriran izbor osobnih akcenta, dom je pretvoren u udoban, nepretenciozan prostor u kojem se jednako osjeća luksuz i život.

Zbog iznimne veličine dnevnog boravka bilo je važno da prostor bude ugodan i topao, a istovremeno omogućava zabavu, objedovanje i opuštanje. Obitelj Dell je željela neutralnu paletu koja će izdržati test vremena, nešto što im nikada neće dosaditi. Prostor je oživljen slojevima tekstura, različitim završnim obradama i jedinstvenim tkaninama. Svaki komad je prepun prekrasnih pojedinosti, pružajući prigušenu eleganciju koja nije preplavila nijednu prostoriju.

Kompletno uređenje pogledajte u galeriji!

Izvor: www.sissyandmarley.com

Foto: Marco Ricca

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 18:02