Vivat fina vina

Drugi dućan poznate zagrebačke vinoteke
Profil
Adresa:
Martićeva 12, Zagreb
Cijene:
pet- sub 9 - 20

Poznata zagrebačka trgovina vinima, Vivat fina vina, odsad se može naći na još jednoj adresi – u Martićevoj 12. Uz već poznatu trgovinu u Folnegovićevoj ulici, ponuda Vivat finih vina stigla je i u centar grada. – Htjeli smo imati još jednu trgovinu, i to u centru, a Martićeva je bila najbolje rješenje – kaže Boris Ivančić, direktor Vivat finih vina, koji je još prije nekoliko godina zamijetio Martićevu kao lokaciju koja je vrlo zanimljiva te nije htio propustiti priliku kada se oslobodio prostor preko puta poznatog kafića Divas i pokraj bio trgovine Garden.

Asortiman u Martićevoj jednak je onome u Folnegovićevoj, no uz dolazak jeseni i otvorenja nove trgovine, odlučili su obogatiti svoju ponudu zanimljivim vinima i delicijama koje idu uz vino. Proširili su program vina, ali su i kupcima ponudili poznatu barcelonsku čokoladu Amatller. – U ponudi je i novi koncept mediteranske prehrane nazvan Querida Carmen, a Vivat fina vina trgovina jedno je od prodajnih mjesta u kojem se mogu kupiti delicije splitske čokolaterije Nadalina – kaže Ivančić i dodaje kako se ponovno u ponudi mogu naći i čokoladni namazi Nadalina te čokoladna pizza.

Iako je asortiman u obje trgovine jednak, Martićeva se izgledom razlikuje od prostora u Folnegovićevoj. Prostor u Martićevoj mnogo je svjetliji od onoga u Folnegovićevoj – dok u Martićevoj prevladava svijetla boja, u prostoru u Folnegovićevoj prevladava tamna, antracit boja. – Svi primjećuju i po narudžbi napravljen stol od sirovog željeza. Taj je stol namijenjen za izlaganje, ali i za razne degustacije – opisuje Ivančić i dodaje kako će prostor u Martićevoj subotom raditi dulje, do 20 sati, dok će onaj u Folnegovićevoj i dalje subotom raditi do 14 sati.

– Produljili smo radno vrijeme subotom u Martićevoj kako bi kupci mogli kupiti prigodni poklon ili su se sami zaželjeli vina ili čokoladnih delicija – istaknuo je Ivančić, te dodao da je prostor u Martićevoj dizajniran kako bi imao više svjetla i topli, vinu blizak ugođaj. Velika je prednost i to što se nalazi na samom rubu pješačke zone, a ipak je moguć pristup automobilom.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 13:01