Pogledaj top ponudu na portalu za nekretnine Prvi kvadrat

U potrazi ste za svojim idealnim domom?

Pogledaj top ponudu na portalu za nekretnine Prvi kvadrat

U potrazi ste za svojim idealnim domom? Imamo pravo “mjesto” za vas na kojem možete pretraživati stanove, kuće i urede, birati točno određenu lokaciju i pronaći detaljnu ponudu za cijelo označeno područje, uspoređivati fotografije i cijene, ali isto tako možete oglasiti svoju nekretninu ukoliko je želite prodati ili iznajmiti. I to potpuno besplatno.

Naime, riječ je o novom, visokospecijaliziranom portalu za nekretnine Prvi kvadrat, koji na razini najboljih svjetskih portala za oglašavanje nekretnina, na jednom mjestu spaja suvremene i inovativne online alate i najveću ponudu za kupnju, prodaju i iznajmljivanje nekretnina u Hrvatskoj.

Portali za oglašavanje nekretnina nisu novost, no tim Prvog kvadrata ističe nekoliko prednosti u odnosu na ostale slične portale. Prvo, oglašivači mogu besplatno i neograničeni broj puta predati oglas. Drugo, jednostavan je za korištenje te olakšava pretragu nekretnina. Treće, ujedno i najveća prednost portala, napredni alati štite privatnost oglašivača i korisnika od mogućih zloupotreba, a jedan od njih je geolociranje uz opciju “Crtaj poligon” na mapi, gdje korisnici mogu sami na karti označiti područje koje ih zanima i pronaći cjelokupnu ponudu na traženoj lokaciji.

Treće, nakon registracije na portalu, korisnicima je dostupan alat “Moj agent” pomoću kojeg je moguće označiti sve željene kategorije i personalizirati pretragu nekretnina prema traženoj površini ili dodatnim pogodnostima uz točno određeno područje ili ulicu. Upit je moguće spremiti, a korisnik, ako želi, može primati obavijesti o svakoj novoj nekretnini koja zadovoljava tražene kategorije, te o smanjenju cijena na tim istim nekretninama.

I četvrto, pred oglašivače je postavljen zahtjev za postavljanje što kvalitetnijih fotografija, a što više kategorija za pretraživanje oglašivači označe, to će njihova nekretnina biti istaknutija.

Prije izlaska na široko tržište, Prvi kvadrat je prikupio veliku bazu nekretnina i kvalitetnih oglasa koje već nudi korisnicima, a svakodnevno se prikupljaju i zaprimaju nove nekretnine i oglasi te baza raste gotovo 10 posto iz tjedna u tjedan.

– Izrada portala trajala je godinu dana, a sama ideja rođena je tijekom potrage njegovih osnivača za odgovarajućom nekretninom. S obzirom da je količina potrebnih informacija drugih portala i tražilica bila ograničena i nedovoljno detaljna, potraga za željenom nekretninom trajala je predugo. Tako se rodila ideja o jednostavnijem, ali interaktivnijem portalu gdje se sve potrebne informacije mogu saznati u samo par klikova mišem – kaže tim Prvog kvadrata, kojeg čine mladi, educirani, kreativni i stručni ljudi, koji svakodnevno razvijaju i testiraju nove mogućnosti portala u čemu im pomažu i sugestije samih korisnika, kao i stručnjaka u području poslovanja nekretninama.

Pogledajte top pound u nastvku …

Više: Prvi kvadrat

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 12:05