Hit-adresa u gradu

The Loft u Zagrebu je omiljena lokacija na kojoj mladenci provode dan za pamćenje

Vjenčanje  iz snova u čarobnom loft prostoru. Betonski zidovi spojeni ciglom, Chesterfield  kauči i industrijska rasvjeta pun su pogodak

Novo omiljeno mjesto, The Loft, nalazi se na zapadnoj vizuri grada i kao što samo ime sugerira, u njemu ćete se osjećati kao u čarobnom loft prostoru, s velikom terasom s koje pogled puca na zelene proplanke prekrivene šumom.

Terasa je idealna za piće s prijateljima koje dugo niste vidjeli i razgovor ispod mnogo lampica. Mladencima je poseban doživljaj otplesati prvi ples i poljubiti se ispod svoda od lampica. Na terasi se nalazi i Loft gin bar. Svadbena dvorana je pomno uređena u industrijskom stilu, koji je i karakterističan za loftove New Yorka. Betonski zidovi u kombinaciji s ciglom, Chesterfield kauči za odmor, industrijska rasvjeta kao styling i bilje koje visi sa stropa stvorit će bajkovit ugođaj za vaš najvažniji dan.

Svaki kutak Lofta ima tzv. Insta worthy corner, pa gosti mogu računati da će s najvažnijeg dana mladencaca ponijeti i dragu fotouspomenu, a aduti su i terasa ukrašena lampicima te senzacionalni pogled s nje

Dvorana prima 280 uzvanika, a može se koristiti i za razne partyje, domjenke i ostale evente. Svaki kutak Lofta ima Insta worthy corner, stoga gosti mogu računati i na nezaboravno photo iskustvo te da će s najvažnijeg dana mladenaca ponijeti i fotouspomene, koje će krasiti njihove društvene mreže.

Svadbena sala je prigodno uređena u popularnom industrijskom stilu koji je zapravo karakterističan za loftove New Yorka

Predivan industrijski dizajn Lofta, čaroban pogled s terase iznad koje se nalazi svod od lampica i zabava koja može potrajati do jutarnjih sati bit će ono što će prevagnuti kod izbora vašeg magičnog mjesta u kojem ćete proslaviti izricanje sudbonosnog “da”.

Više saznajte na web adresi theloft.hr.

Foto: Spinaker Graphics

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. ožujak 2024 18:27