Kad san postane stvarnost

STAN U PALMOTIĆEVOJ Do stana u centru Zagreba za manje od 2000 eura po kvadratu!

Pronaći pravi stan u središtu grada izazov je za svakoga. Stanovi često traže renovaciju i u sadašnjem stanju ne prikazuju sve mogućnosti koje imaju. Međutim, pažljivim odabirom nekretnine i kvalitetnim idejnim rješenjem za njegovu adaptaciju, san može postati stvarnost. Sigurno se pitate kako? Odgovore na vaše dileme pronašli smo u uredu NAOS. Riječ je o agenciji koja se bavi posredovanjem u prometu nekretninama u centru grada i izradom kvalitetnih idejnih rješenja po modelu "ključ u ruke".

Što to točno znači? Agencija NAOS pronalazi za vas stanove kojima je potrebna adaptacija isključivo u strogom centru grada koji imaju veliki potencijal te za vas priprema prijedloge adaptacije stana, ovisno o veličini i vašim životnim potrebama. Dakle, u dogovorenom roku, kupac dobiva renoviran, novi stan koji je adaptiran u potpunosti prema njegovim željama i to po izrazito povoljnoj cijeni s obzirom na lokaciju. Cijena uključuje nekretninu i adaptaciju, a stanovi, ovisno i o svojoj veličini, mogu imati i različiti broj soba i raspored.

Primjerice, na nekoliko koraka od Trga bana Jelačića nalazi se ovaj prostrani stan veličine 112 četvornih metara koji nudi sve odlike kvalitetnog života: centralna lokacija, stubište koje odiše metropolski i prekrasan stambeni prostor u kojem se kombiniraju klasični elementi donjogradskih blokova i NAOS moderno rješenje.

Stan se nalazi na prvom katu održavane zgrade. Unutar bloka uređena je parcela kao zajednički park stanara zgrade, zaštićen od okolnog prometa. Prvi dojam koji stan ostavlja je njegova osvijetljenost jer velika količina prirodnog svjetla dopire do svake prostorije. Orijentacija stana je zapad i istok.

Klasičan tlocrt građanskog stana uz manje preinake agencija je NAOS prilagodila suvremenom načinu života, ali su zadržani neki izvorni elementi stana, kao što su četverodijelna ulazna vrata, originalna stolarija i velika visina stropova.

Prva varijanta stana prilagođena četveročlanoj obitelji

U središnjem dijelu stana smješten je veliki zajednički prostor kuhinje i blagovaonice s izravnom vezom na dnevni boravak. Dječje sobe orijentirane su na zapad, a roditeljska soba na istočnu stranu. Sve sobe imaju garderobu kako bi se stan oslobodio suvišnih ormara. U stanu su predviđene dvije kupaonice, jedna manja s direktnom vezom na roditeljsku spavaonicu, a druga je zajednička, za dječje sobe i goste. Sva komunikacija u prostorije predviđena je iz ulaznog prostora.



Druga varijanta stana prilagođena paru bez djece

U ovoj varijanti stana funkcionalna je podjela na dnevni i spavaći dio. Naime, dnevni prostori smješteni su na zapad, tako da su povezani kuhinja, blagovaonica i boravak u jednu cjelinu. Nasuprot tome, u istočnom dijelu smještena je jedna velika spavaća soba s garderobom te radna soba koja može funkcionirati kao gostinjska i koja ima svoju zasebnu kupaonicu. Ulazni dio predviđen je kao reprezentativni pretprostor na koji su vezane sve prostorije.

Više informacija potraži OVDJE

Rendering FREYA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 05:04