OTVORENJE POSLOVNICE

Samo do kraja mjeseca mogu se kupiti odlični naslovi po akcijskim cijenama. Posjetite novu knjižaru, evo što nude

 PRESS

Knjižarski lanac Znanje odnedavno je bogatiji za još jednu lokaciju. Poslovnica u kojoj se može naći bogat izbor knjiga za djecu i odrasle otvorena je u novouređenom prostoru u Dugom Selu u retail parku Stop Shop.

Tim su povodom u novoj poslovnici do kraja ovog mjeseca za kupce omogućene i posebne akcije, kao što je 25 posto popusta na ponudu naslova iz naklada Znanje, Vorto Palabra te na cjelokupni asortiman strane knjige.

Stop Shop retail park u Dugom Selu nalazi se u Ulici Hrvatskog preporoda 70, a knjižara Znanje otvorena je od ponedjeljka do nedjelje, od 9 do 21 sat.

U ponudu nove knjižare Znanje uvršten je odabrani asortiman većine hrvatskih nakladnika, ali i širok izbor knjige na stranim jezicima. Tu je i bogati program izdanja za najmlađe, posebice edukativne slikovnice i bojanke, društvene igre, školski program, torbe i pernice, te darovni program i odjel papirnice.

image
PRESS

Otvaranje nove knjižare jedinstvena je prilika za sve knjigoljopce da na novoj lokaciji ulove odlične naslove po super cijenama i opreme svoj kutak za čitanje se za ostatak 2024. godine. Iz ponude izdvajaju se "Istina" autora Toma Phillipsa, zatim "Bitch: Revolucionarni vodič kroz spol, evoluciju i moć žen(k)ke" iz pera autorice Lucy Cooke, "Priča jedne obitelji" autorice Clare Dupont-Monod i niz drugih popularnih naslova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 10:02