Alduk Showroom

Predivna blagdanska čarolija u samom centru Zagreba

Zavirite u divan showroom poznatog hrvatskog dizajnera Ivana Alduka

Posljednje dvije godine, u samom centru Zagreba u Palmotićevoj ulici broj 58, smjestio se showroom poznatog hrvatskog dizajnera Ivana Alduka koji je postao nezaobilazna adresa u potrazi za savršenom haljinom ili vjenčanicom.

Stari građanski stan je preuređen i opremljen modernim, minimalističkim namještajem i dekorom, a u njemu su mjesto pronašli razni atraktivni modeli haljina i vjenčanica s Alduk potpisom. Intiman i luksuzan osjećaj je postignut ugovaranjem termina za svaku klijenticu kojoj se onda Aldukov tim može u potpunosti posvetiti i pomoći pri izboru, a nadolazeće blagdansko razdoblje donijelo je i posebnu atmosferu u Alduk Showroom koji je zasjao u jednom novom ruhu.

Bijelo-srebrna blagdanska dekoracija proteže se kroz čitav prostor i na taj način izvrsno dočarava isamu modernost Alduk dizajna. Bor od 3,5 m zauzima strateško mjesto u showroomu i bogato je ukrašen mašnama, cvijećem, češerima i lampicama. Minimalistički vjenčić s ukrasima krasi glavni ulaz, a posude pune kuglica, cvijeća, umjetnog snijega i sličnih dekoracija krase svaki kut ovog posebnog prostora. Poseban je akcent stavljen i na miris u interijeru koji je ovog puta prožet notama bora.

Dizajner je pazio na svaki detalj i na taj način stvorio blagdanski ugođaj u samoj estetici brenda. Uredništvo magazina Like je svratilo u Alduk Showroom te vam ekskluzivno donosimo spoj mode i adventa kako ga vidi poznati hrvatski dizajner.

Izvor: Magazin Like!

Foto: Alduk Showroom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. prosinac 2022 23:27