Egzotika u domu

NOVI BROJ MAGAZINA D&D-a POTRAŽITE DANAS NA KIOSCIMA Vrući trendovi u 2016. godini

Priroda u interijeru, geometrijski i floralni oblici, vruća džungla, ćilimi, razni tekstili... Sve je to početkom godine naš mali tim arhitekata i dizajnera predvidio kao nadolazeći vrući trend u 2016. godini.

Sada to i službeno možemo potvrditi: egzotika je stigla na velika vrata! Motivi Afrike, Maroka, Brazila ili, pak, Dalekog istoka nikad nisi bili privlačniji i poželjniji u interijerima, a upravo to ocijenili smo kao idealnu ljetnu temu: dovoljno informativnu, ali prije svega vizualno atraktivnu, naročito za sve vas koji ležite na plaži i listate D&D.

Naravno, i ovaj smo se mjesec raštrkali po Hrvatskoj te posjetili modernu vikendicu u Istri koja poziva na odmor, a u svojoj nas je kući ugostio i poznati Matteo Cetinski. Također, moramo zahvaliti Bernardu Kuzmiću, vlasniku najljepšeg istarskog vrta u kojem smo snimali veliki fotoeditorijal pod nazivom “24 sata jednog bazena”, a u kojem predlažemo “hit” komade namještaja i detalja za dobar provod.

Tu je i naša rubrika o najnovijim hrvatskih proizvodima - ovaj put riječ je o didaktičkim igračkama, zatim cool mjestu, urbanom vrtlarenju...

Nadamo se da ćete uživati listajući ljetni broj D&D-a bez obzira na to jeste li na moru ili uskoro planirate put.

Sve pohvale, kritike i prijedloge šaljite nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili Facebooku

Vole vas cure iz D&D-a!:-)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 21:24