Lijepo uređeni dvosobni stanovi

Kada veličina prostora određuje dizajn interijera

Veličina interijera može uvelike utjecati na dizajn koji ćete odabrati za uređenje. Čak i ako vlasnici imaju sličan senzibilitet prema uređenju, njihovi će interijeri u konačnici vrlo vjerojatno imati vrlo različite stilove ako su različitih veličina. Tri interijera koja vam želimo u nastvaku pokazati izgledaju kao dvosobni stanovi, ali se razlikuju površinom, a samim time i estetikom te dizajnom.

Prvi od njih dom je dizajnera interijera uređen u svijetlim i razigranim bojama poput francuskih kolačića makarona. Ukupne je površine od 86 četvornih metara i krase ga asimetrični objekti, roza i svijetlo plava boja. Primjetit ćete da se u ovom stanu osjećaju nevjerojatna otvorenost i gostoljubivost i sigurno je lijepo mjesto za zabavu i druženje s prijateljima.

Drugi je interijer sušta suprotnost prvome. Njegov su izgled osmislili arhitekti biroa Dervish Group. Prostor se proteže na 140 četvornih metara kuće u Kijevu, a dizajniran je za mladi par. Središnji zabavni prostor zapravo je velik dnevni boravak idealan za velika druženja. Osim drva, u ovom su prostoru korišteni kamen, beton i staklo te izgleda jako elegantno.

Posljednji interijer čak je i veći nego drugi, a dolazi iz dizajnerskog studija Donara Dolgopolskaya. Unatoč većoj ukupnoj površini, on u svom dizajnu ima elemente prvih dvaju prostora. U njemu je korišteno puno boja, kao i u prvom, ali i prirodnih materijala koji su u međusobnom kontrastu. Ovaj dom je luksuzan i moderan i ima najviše različitih elemenata i najviše nam se sviđa. U nastavku ih pogledajte i javite nam što mislite.

Ako vam se svidio ovaj interijer, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 16:05