DOBITNA KOMBINACIJA

Kuća koja kao da poručuje „ima se, može se”

 Caffe Latte
Ono što je čini posebnom je kombinacija zlatnih detalja i neutralnih tonova, od mliječnobijele do krem i smeđih nijansi

Mnogi sanjaju o životu u New Yorku, a malo je onih koji si mogu priuštiti kupnju nekretnine u „gradu koji nikada ne spava”. Pogotovo u njegovim luksuznim dijelovima. Danas vas vodimo u jednu takvu kuću, koja odiše raskošnim luksuzom na svakom koraku. Ono što je čini posebnom je kombinacija zlatnih detalja i neutralnih tonova, od mliječnobijele do krem i smeđih nijansi.

image
Caffe Latte
image
Caffe Latte
image
Caffe Latte

- Neutralno ne znači dosadno, jer dodavanjem sitnica u boji i zlatnih detalja ova kuća postaje drugačija i dobiva jedinstvenu vibraciju - poručuju iz portugalskog brenda Caffe Latte, čija je većina ključnih komada namještaja u prostoru.

Već na samom ulazu postaje jasno gdje ste došli. Uz dugačkog hodnika puca pogled na klavir u velikom dnevnom boravku, čiji je poklopac efektno ukrašen zlatnim ornamentima. U oči odmah upada elegantni modularni kauč Milenio brenda Caffe Latte s jedne te dugačak stol u blagovaonici s druge strane. Gotovo da možete zamisliti fine večere na kojima se društvo okuplja uz zvuke klavira.

image
Caffe Latte
image
Caffe Latte

Za razliku od dnevnog boravka i blagovaonice, kuhinja je relativno mala, ali je jednako udobna i funkcionalna. No zato je glavna spavaća prava raskošna oaza mira i opuštanja, u kojoj najviše pažnje privlače zlatni luster i ogledalo.

image
Caffe Latte
image
Caffe Latte

Posebna priča je kupaonica s kristalno-zlatnim lusterom, upečatljivim reljefnim ogledalom i mramorom na zidovima. Izgleda kao da je u nekom od najluksuznijih svjetskih hotela, a ne u privatnoj kući.

image
Caffe Latte

Jedino mjesto koje se izgledom donekle razlikuje od ostatka kuće je dječja soba. Uređena je u mekanim pastelnim bojama, s plišanim krevetom u obliku zeca. No kako je riječ o krevetu luksuznog dječjeg brenda Circu Magical Furniture, cijenom se sasvim sigurno uklapa u ostatak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2024 09:31