Kompletno adaptiran interijer od 120 kvadrata u centru Zagreba

Što kažete na stan s pogledom na Cvjetni trg iz jacuzzija?
Profil
Naziv:
Flower Suite
Info:
stan za najam na Cvjetnom trgu u Zagrebu
Površiina:
120 m2
Interijer:
studio 3LHD i vlasnici

Stan koji smo pronašli u samom centru Zagreba na prvu nam se svidio zbog zanimljivog uređenja, ali kad smo shvatili kakav se pogled pruža s njegovih velikih prozora i na kojoj se lokaciji zapravo nalazi, gotovo da nismo mogli vjerovati. Stan za najam vlasnici su nazvali Flower Suite, pogađate, zbog lokacije. Nalazi u strogom centru Zagreba, na popularnom Cvjetnom trgu s pogledom na cvjetne štandove, okolne ulice i gornji grad. Lokacija stana je u dinamičnom središtu grada, u blizini brojnih gradskih znamenitosti.

Apartman Flower Suite je luksuzan, moderno uređen stan. Sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonice s walk in tušem, zasebnog WC-a, garderobnog prostora i dodatnih prostorija. Sve prostorije imaju prekrasan pogled i puno zanimljivih detalja.

– Stan smo kupili sad već davne 2000. godine i tada smo ga u potpunosti renovirali, “skinuli” ga do temelja te potpuno opremili. Zatim smo odlučili da će to biti apartman za najam u malo raskošnijem stilu. Zagreb, iako popularna destinacija, nema primjerenu ponudu luksuznog smještaja s pet zvjezdica – pričaju nam vlasnici kako je sve počelo i dodaju kako je u ovom prostoru napravljeno nevjerojatno puno posla.
– Stan je bio jako derutan, potrebna je bila kompletna adaptacija. U suradnji s 3LHD studijom promijenili smo cjelokupan raspored stana, podove, uredili zidove i strop, zamijenili sve instalacije, ugradili suvremenu tehnologiju i opremu po mjeri. Kako stan ne bi izgubio sjaj, ove smo ga godine ponovno temeljito uredili te promijenili namještaj, tepihe, zavjese… Sigurni smo da će naši gosti, kao i do sada, biti vrlo zadovoljni. Naši gosti zahtijevaju vrlo visoku razinu kvalitete stoga stalno moramo pratiti nova dostignuća u uređenju interijera, s obzirom da imamo vrlo različite profile gostiju, od kojih neki ostaju duže vrijeme, a neki, posebice turisti, nešto kraće – ističu.

Pomični zidovi
Zanimalo nas je i što su u stanu ostavili kako su i našli, a što mijenjali.
– Od zatečenog stanja nismo zadržali mnogo, prostor je zahtijevao temeljite građevinske zahvate. Modernom ugradbenom kuhinjom stvorili smo dodatan prostor, a izvorni veliki prozori koji krase zgradu zahtijevali su da se mnogo svjetla i pogled na centar grada maksimalno iskoriste. Mnogo je truda uloženo i u tehnološko opremanje stana. Željeli smo da boravak ovdje bude što ugodniji, zato smo ugradili ozvučenje u cijelom stanu i televizor u svakoj sobi, posebnu rasvjetu i masažnu kadu s pogledom na centar grada, kažu vlasnici i naglašavaju kako su stan zamislili kao zabavnu i modernu urbanu oazu.
– Kada s pogledom, pomični zidovi, odlično ozvučenje i ostale preinake koje smo napravili bile su usmjerne na stvaranje visoke razine komfora pa ta misao vodilja dominira uređenjem. Bilo nam je važno učiniti stan funkcionalnim i lako prilagodljivim različitim potrebama. Stan se vrlo lako može potpuno reorganizirati, primjerice, od dviju soba pomičnim zidovima može se stvoriti jedna velika soba s potpuno drugom namjenom pa nam to omogućuje dosta manevarskog prostora za maksimalnu prilagodbu gostima.

Moderan i funkcionalan
Konačno, bilo nam je važno da prostorom dominira velika količina sunčeve svjetlosti i pogled na grad. Željeli smo moderan i funkcionalan prostor, ali smo ga ukrasili nekim klasičnim detaljima poput gramofona, lustera i antiknog ogledala – kažu vlasnici, a na naše pitanje koji je gostima omiljeni dio ovoga stana odgovor je očekivan.
– Ne znamo što može nadmašiti osjećaj opuštanja u jacuzziju uz čašu vina i pogled na Cvjetni trg – kažu vlasnici, a mi se u potpunosti slažemo.

Ako vam se svidio ovaj interijer, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 15:06