PROFIL
NAZIV RESTORANA: Kako da ne
ADRESA: Tkalčićeva 59, Zagreb
RADNO VRIJEME: 10 - 23 sata
Falafel, humus, blinches, shakshuka i hraime samo su neka od izraelskih i marokanskih jela koja se mogu kušati u novom internacionalnom restoranu Kako da ne, koji su otvorile Izraelke Iffat i Ayalet pa većinom za sada kod njih možete probati prave izraelske specijalitete.
Izraelke su se još prije nekoliko godina zaljubile u Hrvatsku te su odlučile ostati živjeti u Zagrebu. - Moja partnerica u Hrvatskoj je bila još za vrijeme Jugoslavije i uvijek mi je pričala o ljepotama Hrvatske. Kada sam posjetila Hrvatsku, i ja sam se oduševila te je pala odluka da ćemo ostati ovdje.
Trebalo je samo pokrenuti neki posao, a kako već 10 godina radim u restoranima, logično je bilo da ćemo otvoriti upravo restoran - govori Iffat te nam otkriva kako će u Kako da ne Zagrepčani moći kušati izraelske palačinke, blinches, koje se mogu kombinirati s Oreo keksima, Nutellom, bananama ili jagodama.
Također, u ponudi imaju nekoliko varijanti humusa - s gljivama, mesom, patlidžanima i falafelom. Na meniju se nalazi i philycheesesteak i tortilje s piletinom, a moći će se probati i shakshuka te hraime, marokansko jelo od ribe u pikantnom umaku od rajčice.
Djevojke planiraju s vremenom uvoditi i nova jela.
Foto: Kako da ne
Izvor: Magazin Like!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....