STAN U PRIZEMLJU

Jednosobni dom od 23 četvorna metara

 

U svega 23 četvorna metara smjestio se ovaj mali, ali slatki dom idealan za jednu osobu ili par. Smješten u središtu grada, ovaj stan u prizemlju unatoč svojoj minijaturnoj kvadraturi izgleda prozračno i svježe, a glavni razlog tomu je bijela boja koja prevladava ovim lijepim prostorom. Iako kvadrata nema mnogo, ovaj stan ima sve! Nije pretrpan već praktičan i elegantan, a sastoji se od dnevnog boravka sa sofom/krevetom za spavanje, kuhinje i kupaonice.

U kutu dnevnog boravka ispod prozora svoje mjesto ima sofa na razvlačenje s dodatnim prostorom za pohranu. Dok se u samom središtu na strateškom mjestu nalazi moderno opremljena mala kuhinja sa štednjakom, perilicom posuđa, sudoperom i hladnjakom te gornjim kuhinjskim ormarićima i policama iskorištenima za pospremanje stvari. Velika prednost ovog stana otvorenog tlocrta visoki su stropovi koji su maksimalno iskorišteni ugradbenim ormarima i ormarićima. Tu je i mali praktični sklopivi stol za blagovanje, koji svojim pametnim dizajnom također štedi prostor.

Kupaonica je kompaktna i moderno opremljena i ima tuš koji je odvojen staklenom stijenom, a svijetlo se siva boja pločica lijepo nadovezuje na ukupan doživljaj ovog divnog stana.

Izvor: behrer

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 22:46