DAN OTVORENIH VRATA

Jedinstvena prilika u Istri: obilaze se dvije vile na osami s potpisom nagrađivane hrvatske umjetnice

 PRESS

Mirna Sišul organizira poseban događaj: Dan otvorenih vrata nagrađenih interijera u čarobnoj Istri.

Posjetitelji će imati jedinstvenu priliku razgledati dvije novoizgrađene vile, smještene na osami u okolici Vodnjana, ali tik jedna uz drugu, čiji dizajn interijera kao i zidove krase predivne tapete i art printevi brenda Mirna Sišul & Sophie MonteCristo design by Mirna Sišul.

Povod ovom događaju je dvostruke prirode: 25 godina stvaralaštva i nagrada A‘design award.

Mirna Sišul poznata je po svojem umjetničkom stvaralaštvu koje ove godine obilježava velikih 25 godina stvaralaštva, a uspješnost njene kreativne vizije nedavno je dodatno potvrdila i prestižna nagrada A’design award kojom se svrstala među najbolje na natjecanju u Milanu.

image
PRESS

Interijer ovih kuća koje su se smjestile u blizini nagrađivane Green Frame vile osmislila je i u potpunosti dizajnirala Mirna Sišul i njen tim, a zidove krase predivne tapete njezina brenda koje će vas odvesti u jedan sasvim novi svijet. Na Danu otvorenih vrata prisustvovat će umjetnica i njezin tim koji će rado odgovoriti na sva pitanja vezana uz tapete, art printeve, interijere, projektima na kojima rade, te team Domus plusa koji će odgovarati na pitanja o montažnoj gradnji.

Obilazak je planiran uz prethodnu rezervaciju u subotu 29. lipnja, a trajat će od 10 do 14 sati. Broj mjesta je ograničen, a više možete doznati na službenoj stranici mirnasisul.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 14:49