Tržište nekretnina

ISTRAŽILI SMO CIJENE STANOVA VELIČINE IZMEĐU 38 I 55 KVADRATA U CENTRU ZAGREBA Evo što se nudi!

Stan u centru? Može, ali u lošem stanju ili bez lifta

Mlada tročlana obitelj planira se preseliti u bakin veći stan, a za nju želi pronaći manji stan. U suradnji s agencijama za nekretnine pretražujemo ponudu

Mlada smo tročlana obitelj koje je prerasla postojeći stan. Baka nam prepušta svoj veći stan, a za nju tražimo manji koji bi više odgovarao njezinim potrebama.
Tražimo stan između 38 i 55 kvadrata u Donjem gradu, ali i nešto šire, jer baka radi u centru grada, ne vozi, pa bi joj stan trebao biti na “walking distance”. Ovako glasi upit koji smo primili u redakciju, a koji najbolje opisuje situaciju u kojoj se nalaze brojne mlade obitelji: preselit će u veći obiteljski stan, a za starijeg člana pronaći će manji.

- Tražimo stan koji ne treba adaptaciju. Poželjnije bi bilo da je nenamješten. Katovi igraju ulogu samo ako u stubištu nema lifta - detaljnije opisuje mladi par i dodaje kako u obzir dolazi teritorij omeđen Kvatrićem, s juga Miramarskom, sa sjevera Ilicom, i na zapadu do Selske. Maksimalna cijena? Idealno bi bilo do 65 tisuća eura.

- Nažalost, na tim lokacijama nema puno stanova kojima ne treba renovacija, i još za tu cijenu. Općenito govoreći, jako je teško naći stan opisan u ovom upitu. Kad ih dobijemo, odmah ih i prodamo. Često se s nečim mora napraviti kompromis. Ili s uređenjem, ili s katnošću, ili s lokacijom, ili s cijenom - odgovara Lana Mihaljinac Knežević iz agencije za nekretnine Zagreb West.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 12:27