Dom stvoren za uživanje

Impresivno potkrovlje od 85 kvadrata

 

Ovaj prekrasan stan u potkrovlju koji smo za vas odabrali u gomili zanimljivih interijera prostire se na 85 četvornih metara i oduševljava svojim izgledom. Penthouse na fotografijama prepun je karaktera, svijetao je i atraktivan, a kao stvoren je za ugodan život, druženje i uživanje.




Bijele zidove i stropove podržavaju i upotpunjuju drvene grede koje u prostor unose poseban šarm, a svaka zona ima nešto što privlači pozornost. Dnevni boravak ima pregršt prostora za sjediti pa se tako, osim na klasični sivi kauč, možete smjestiti i na pripadajući tabure ili u jednu od dvije prekrasne fotelje koje svojim oblikom prostoriji daju razigranost. Prozori propuštaju velikodušnu količinu svjetla što prostor čini prozračnim i osunčanim.



U središtu stana nalazi se i manja blagovaonica s rustikalnim drvenim stolom, a dodatno se ističe zbog zanimljivih rasvjetnih tijela.





Kuhinja u nastavku blagovaonice uska je i elegantna, s bijelim kuhinjskim ormarićima u koje je ugrađena čak i perilica rublja.



Spavaća soba je smještena u kut stana, udobna je i tiha, a u sklopu prostorije nalazi se i kupaonica sa zastakljenim tušem i velikim umivaonikom.



Prijelaz između te dvije zone smještene u istu prostoriju istaknut je preplitanjem parketa i dugih keramičkih pločica. Kakav divan stan!!

Izvor: EraSweden

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. srpanj 2024 22:39