IZVRSNO UREĐEN PROSTOR

Fantastičan stan od 36 kvadrata

 

Što kažete na ultra moderan mali stan, iznimno atraktivan s terasom? Projekt jednosobnog stana koji možete vidjeti na fotografijama u nastavku odličan je primjer kako je moguće stvoriti funkcionalnu podjelu prostora u jednoj jedinoj prostoriji i pritom dobiti otvoren i udoban dom! Naravno da je pravi izazov strpati gotovo sve životne zone u jednu sobu, no u ovom je stanu to učinjeno na elegantan i vizualno atraktivan način.

Zadivljujuće raskošno uređenje u malom stanu je moguće, uvjerili smo se u to već mnogo puta. Ovaj stan od 36 četvornih metara izvrstan je primjer iznimnog uređenja kojem ništa ne nedostaje.

Prozračan je, moderan i iznimnih dizajnerskih značajki, s velikim prozorima i fantastičnom terasom koja je jednako atraktivna kao i interijer. U jednoj je prostoriji ovog malog doma smješteno sve. Ulazni hodnik ima dovoljno ormara za smještaj odjeće, mali radni kutak i veliko spremište. U produžetku je moderno opremeljena siva kuhinja i dnevni boravak s elegantnom sofom. Prostor za spavanje s velikim krevetom uzdignut je i vizualno odvojen od ostatka stana.

Vrlo luksuzna kupaonica u marmoru obiluje raskošnim detaljima. Opremljena je kupaonskim ormarima sa skrivenim prostorom za perilicu rublja, ima podno grijanje i integrirane zvučnike u stropu.

Privatna krovna terasa od oko 20 kvadrata, mali je raj na otvorenom s pogledom na grad i okolicu. Terasa ima vanjsku kuhinju (sudoper i puno radnog prostora) s rešetkom i zelenilom.

Izvor: Edward

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 00:31