predivna prozračnost

Besprijekorno uređen obiteljski stan

Prozračan stan na fotografijama udobno je gnijezdo mladog para koji živi u Sydneyju u Australiji. Osunčani interijer uređen je decentno i u svijetlim bojama čiju vladavinu prekidaju samo zeleni detalji brojnih biljaka, ukrasi na zidovima i policama te pomno odabrani vintage komadi namještaja.


Dnevna soba velika je i ima izlaz na terasu s pogledom na zelenilo i malim vertikalnim vrtom. U sobi se nalaze velika sofa, dvije fotelje za sjedenje svijetlih tonova i stolica za ljuljanje, nekoliko malih stolića i ormarić tople smeđe boje. U dnevnoj sobi ističe se nedostatak televizora, što fokus stavlja na razgovor i druženje u prostoriji. U sobi se nalazi i mnogo šarenih dekorativnih elemenata po zidovima, umjetničkih djela i sitnica na policama.



Kuhinja je čista i jednostavna i prepuna bjeline - bijeli zidovi i bijeli pod u kombinaciji su s bijelim gornjim i donjim kuhinjskim ormarićima. Sama kuhinjska oprema posložena je u obliku slova U i prati oblik prostorije pa tako s desne strane bijela radna ploha funkcionira kao dugački šank za kojim se može sjediti, dok se s lijeve strane nalazi radna ploha sa sudoperom. Visoke barske stolice svojom kombinacijom smeđe i zelene boje unose malo boje u prostor. U kuhinji se nalazi i hladnjak svijetloplave boje kao jedini veći detalj u boji. Još jedan zanimljiv detalj je zrcalo iskorišteno kao kuhinjska pozadina koja reflektira pogled na zelenilo.


Kutak blagovaonice uređen je jednostavno, ali elegantno. Veliki blagovaonski stol sa stolicama izrađen je od svijetlog drveta, smješten je na vunenom tepihu, a prostor je ukrašen slikama na zidovima i visilicom mentol zelene boje.


U spavaćoj sobi ponavljaju se elementi od svijetlog drveta, i to u obliku okvira kreveta, stolice i ormarića za odlaganje odjeće. Upečatljivi detalji u sobi dva su crno-bijela portreta na zidu i zanimljivi tepih. Iznad kreveta nalazi se visilica mentol boje poput visilice u blagovaonici. Sama soba je osunčana, kao i ostatak ovog dopadljivog stana!




Izvor: Style Files

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 14:33