TOP IDEJA

Zašto ljudi stavljaju keramičke tanjuriće za biljke u kuhinju: Kad vidite razlog i sami ćete učiniti isto

 JOE HENDRICKSON/GETTY IMAGES

Dobrih ideja za organiziranje doma nikad dosta, ako nas pitate, jer organizirani dom znači organizirani um! Postoji mnogo načina na koje možete organizirati ovaj i onaj dio sobe ili ormara. Dobro dizajniran namještaj s ekstra spremištima odličan su način da održavate dom urednim, organiziranim i praktičnim, i da pritom uživate.

Što se tiče kuhinje, znamo da nije jednostavno držati sve uredno i pregledno, osobito ako raspolažete s malo kvadrata. No, rješenja kvalitetnih ima i ono što trebate utvrditi jest gdje se događa nered u vašoj kuhinji. Ako želite da vam je sve uvijek uredno košare i kutije su izvrstan način za odlaganje stvari u ormarima i ladicama. Također, razmislite kako iskoristiti "mrtvi" prostor ili nespretni kutaka u ladici pored štednjaka, na primjer. Ili...

U sada viralnom TikTok videu, kreatorica životnog stila Ness (@myhomeinlittlesquares) dijeli kako koristi svoj tanjurić za biljke pored sudopera za držanje sapuna i proizvoda da čišćenje. Cijela instalacija izgleda uređen i trenutno uljepšava njezine mramorne ploče. Uz to, ima pristupačnu cijenu i izrađena je od ekološki prihvatljive glinene, a daje estetike rustikalnog šarma dostupnog svima i održivog.

- Ti mali detalji čine veliku razliku, a možete ih nabaviti čak i ako imate ograničeni budžet! komentirao je jedan gledatelj videa.

Svestrani tanjurić možete postaviti bilo gdje u kuhinji i koristiti za držanje svijeća, sapuna, ključeva, sitnica i, naravno, biljaka. Njegov plosnati i čvrsti oblik lijepo pristaje uz okrugle, glomaznije predmete, kao što možete vidjeti u videu. Nije ni čudo što su mnogi oduševljeni ovom dekorativnom idejom kako zbog raspona upotrebe, tako i zbog kvalitete i dizajna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 10:37