KRAJEM MJESECA

Uz nastup showa koji je oduševio spektaklima diljem Hrvatske, Kempinski Hotel Adriatic slavi 15 godina

 PRESS

Otkako je Kempinski Hotel Adriatic otvorio svoja vrata gostima prošlo je 15 godina. Tim povodom, za proslavu velikog jubileja, sada organizira spektakularnu zabavu koja će se održati na plaži uz hotel 31. kolovoza i, vjerujemo, oduševiti njihove goste.

Za odličnu zabavu i nezaboravan show bit će zadužen Mint Cabaret Showa iz Zagreba, poznat po dinamičnim i glamuroznim izvedbama koje kombiniraju glazbu, ples i teatralnost. Ovaj show, koji je već osvojio srca publike diljem Hrvatske, obećava nezaboravnu atmosferu i u luksuznom ambijentu hotela.

U svom dosadašnjem poslovanju Kempinski Hotel Adriatic ugostio je brojne svjetske i domaće zvijezde, potvrdivši tako svoj status prestižnog odredišta za luksuzni odmor. Među najpoznatijim gostima ističu se John Malkovich i Jamie Foxx, koji već godinama posjećuju našu zemlju i uživaju u prirodnim ljepotama Savudrije.

image
PRESS

Resort se također se ponosi činjenicom da je njegov luksuzni predsjednički suite osam godina zaredom proglašen najljepšim u Hrvatskoj. Gosti mogu uživati i u jedinstvenim spa tretmanima i vrhunskom golf terenu, što pruža savršen bijeg od užurbane svakodnevice.

image
PRESS

Od raskošnih soba do vrhunskih restorana, svaki dio hotela odražava predanost izvrsnosti i čini ga pravim draguljem Istre. Bez obzira na blagodati proljeća, ljetne radosti, jesenski šarm ili zimsku idilu, nudi vrhunski doživljaj koji nadmašuje sva očekivanja pa će tako i 31. kolovoza upriličiti pravi spektakl.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 03:40