DESTINACIJA ZA PAROVE

Ususret sezoni, obnovili čak 48 soba s pogledom na more!

 FALKENSTEINER HOTELS & RESIDENCES

Smješten usred raskošnog vrta s magnolijama i ružama, uz jednu od najljepših zadarskih plaža, s brojnim sadržajima i predivnim pogledom na more, Falkensteiner Hotel Adriana već je godinama omiljena destinacija za parove. Ovaj adults-only hotel na Boriku odnedavno ima i adut više – još više komfora, udobnosti i sofisticiranog dizajna – budući da je 48 prostranih soba s pogledom iz snova u potpunosti obnovljeno.

image
FALKENSTEINER HOTELS & RESIDENCES

Smještaj uz samu plažu, ali u isto vrijeme blizina središtu Zadra i brojnim sadržajima jamči najbolji ljetni odmor za parove na Jadranu, prepun događanja. A brojne sadržaje nudi i sam hotel. Svake subote od 21 sat profesionalni plesač Jerko Cvitanić i njegova partnerica začinit će večer strastvenim plesom.

Putovanje jelovnikom

Tu je i restoran Magnolia, čiji kulinarski tim priprema mediteranske specijalitete, svježe ulovljenu ribu i morske plodove, a u sklopu Dalmatinskih večeri gosti mogu kušati autohtona jela ovog podneblja, poput pašticade, a ovoga ljeta i "Gurmanska gozba" – kulinarsko putovanje Hrvatskom uz jelovnik u šest sljedova.

Dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom, vrt Falkensteiner Hotela Adriana transformira se u idealnu glazbenu kulisu! Ovog ljeta u sklopu Live Music Nights nastupaju dvije skupine izvođača – jazz genijalci Elena Stella i Ante Jeličić Trio, te vesela ekipa Shine Duo. Uz najljepši zalazak sunca u Dalmaciji, na parovima je samo da se udobno smjeste i prepuste čaroliji glazbe.

image
FALKENSTEINER HOTELS & RESIDENCES

Spa užici

Svaki utorak u poslijepodnevnim satima u Falkensteiner Hotelu Adriana gosti imaju priliku sudjelovati u slikarskim radionicama, a osim profinjenom ambijentu i gastronomskim čarolijama, parovi se mogu prepustiti i spa užitcima. Kupke s morskim solima, morski peeling ili pakung tijela s morskim algama, Private Spa kutak i kompleks sauna, samo su dio ponude Aquapura Spa centra u obližnjem hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik, koji je također na raspolaganju gostima Hotela Adriana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 15:03