OVO NEMA NITKO

Unikatne pločice za bazene s ilustracijama podmorja i njegovih stanovnika

 Unique Tiles Ltd

Planirate graditi bazen, ali biste da bude nešto uistinu posebno i drugačije, što nitko nema? U tom slučaju, prava adresa je britanska tvrka Unique Tiles Ltd iz Somerseta, koja može otisnuti na porculanske pločice što god poželite, a trenutačno su najpopularniji unikatne ilustracije za bazene. Svaka pločica izrađena po narudžbi osigurava ekskluzivnost i daje umjetnički štih vašem bazenu.

image
Unique Tiles Ltd

- Nema ograničenja u onome što možete osmisliti, a mi to možemo ostvariti. Možete imati potpunu kontrolu nad svakim aspektom svog dizajna, od početka do kraja - kazao je glasnogovornik Unique Tilesa.

U tvrtki ističu da se ponose time što svojim kupcima daju slobodu da budu sami svoji dizajneri umjesto da moraju obilaziti trgovine i birati između dostupnih pločica. Mogu tiskati fotografije na pločice kako bi izradili murale za kupaonice s omiljenom temom poput prirode ili najdražeg umjetničkog djela. Kad su bazeni u pitanju, najomiljeniji su motivi podmorja i njegovih stanovnika.

image
Unique Tiles Ltd
image
Unique Tiles Ltd

Njihove pločice peku se na 900°C, što ih čini otpornima na ekstremne klimatske uvjete, UV zrake, kemikalije, ogrebotine i habanje. Moguća je kupnja oglednih pločica kako bi se kupci sami uvjerili u kvalitetu. Također, nude proces vizualizacije, pri čemu klijenti mogu vidjeti kako će u njihovom bazenu izgledati dizajn koji su odabrali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 09:13