Rowenta robotski usisavač

Učinkovito čišćenje u svakom trenutku

Smart Force Robotski usisavač s četiri programa. Ovaj moderni stroj opremljen je navigacijom koja izbjegava zidove i namještaj te sprečava pad niz stube, a dvije bočne četke čiste prašinu u kutovima

Robotski usisivač Smart Force Extreme iz Rowente pruža jednostavan način čišćenja za bilo koju vrstu površine, čak i za tepih.

Prepustite usisavanje ovom jednostavnom robotskom usisivaču koji će posao obaviti umjesto vas. Četiri različita programa čišćenja osiguravaju čiste površine gdje god vam je to potrebno.

Aktivna motorizirana četka osigurava efektivne performanse na bilo kojoj površini, čak i tepiha, dok dvije bočne četke omogućavaju preusmjeravanje i sakupljanje prašine u kutovima, za usisavanje pomoću centralne četke i čišćenjem ispod namještaja kako bi čišćenje bilo besprijekorno.

Robotski usisavač je opremljen navigacijom koja izbjegava zidove i namještaj te sprečava njegov pad niz stube. Na taj način postižu se savršeni i sigurni rezultati čišćenja.

Zahvaljujući vrlo snažnom motoru, dobivaju se optimalni rezultati čišćenja. Čak osam senzora omogućava mu sigurno kretanje kroz prostor i efikasno usisavanje.

Više saznajte na www.rowenta.hr.

Foto: Rene Karaman

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 05:11