OD 20.07. DO 20.08.

Sunčanje, plesanje i puno smijeha na Gornjem Gradu kod Matoša

Sunčalište, plesnjaci, veliko platno na kojem će se prikazivati komedije i stand-up komičari – sve to očekuje posjetitelje na Ljetu kod Matoša!

Strossmayerovo šetalište na Gornjem Gradu, koje vjerno čuva Matoš na klupi, nakon veselog Adventa na kojem su iznad glava posjetitelja visile štikle, torbice i šeširi, ponovno oblači novu scenografiju – sjetu savskog kupališta, odlazaka na more u fićekima i velikih plesnjaka na otvorenim terasama. I na tome rade stari majstori scenografije, dvojac koji se krije iza brenda Le prase! Dužinom cijele šetnice dominirat će sunčalište s brojnim ležaljkama na kojima će posjetitelji moći popiti hladni špricer ili gin tonic za što će se pobrinuti ugostitelji u posebno dizajniranim svlačionicama / kućicama. Kutaka za fotografiranje će biti i previše, ali to je posebno iznenađenje za sve influencere i one koji se tako osjećaju!

Također, od 20. srpnja do 20. kolovoza će se na šetalištu kod Matoša ponedjeljkom i utorkom prikazivati komedije zemalja partnera, Francuske i Brazila te naravno domaće produkcije. Svaki četvrtak rezerviran je za stand-up komičare dok će ostale dane posjetitelji uživati uz brojne glazbene sastave! Vikend je rezerviran za plesnjak uz plesnu školu Back to Swing i to u jutarnjim i večernjim terminima.

Ugostiteljska ponuda će biti raznovrsna: Submarine će pripremati svoje slasne burgere i salate, craft bar A'e osvježavat će posjetitelje ledenim čajevima i sokovima od domaćih sirupa i receptura, ali i selekcijom vrhunskih ginova. Vinoteka Vintesa u svojoj će ponudi imati inovativna i moderna vina koja će zasigurno začiniti atmosferu, dok će poznati zagrebački cigar bar 22000 milja ponuditi posebnu selekciju whiskeya i naravno cigara.

Sve nabrojeno je samo dio ponude, ostalo morate doći i probati!

Novosti kao i program pratite na Facebook stranici: Ljeto kod Matoša

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. svibanj 2024 10:55