Materijal s kojim možete sve!

ŠPERPLOČA Materijal s kojim se mogu poigrati svi ljubitelji uređenja!

Šperploča se često koristi kao pomoćni građevinski materijal koji se najčešće ne vidi, koji se naknadno preoblikuje i koji se koristi u situacijama kada je potrebno uštedjeti. U posljednjih par godina šperploča je postala zanimljiv materijal sam po sebi zbog svoje većinom svijetle boje, prirodnosti i lakoće korištenja.

Stvarajući od ovih drvnih lijepljenih ploča sve od posebnih detalja pa do cjelokupnih prostorija i pomoćnih struktura, dizajneri i arhitekti domišljato ga koriste za unošenje nečeg novog i iznenađujućeg u interijer. Lakoća baratanja materijalima kao što je šperploča omogućuje da se njima u svom prostoru poigraju i profesionalci i amateri.

U kombinaciji s nježnim paletama boja funkcionira jednako dobro kao i s tamnim namještajem pa si zato možete dopustiti puno slobode u kombiniranju i traženju najboljeg rješenja za svoj prostor. Snažne boje vašeg namještaja još će više doći do izražaja uz svijetle plohe ovog materijala, a možete odabrati i različite teksture samih ploča koje koristite, ovisno o tome kakav izgled želite postići. Mogućnosti je zaista bezbroj. Primjere pogledajte u nastavku!













Izvor: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 22:37