Skandinavski dizajn popularan je čak i na slavinama!

Suradnja finske dizajnerice Kirsi Svard i tvrtke Hansa rezultirala je jedinstvenim proizvodom za kupaonicu

Svi mi želimo u svojoj svakodnevici biti okruženi lijepim, praktičnim i nadasve dizajnerski orijentiranim proizvodima. U svemu, od “krpica” pa sve do luksuznih građevina, tražimo našem oku ugodne oblike. Finska dizajnerica Kirsi Svard kao jedna od predvodnica nadaleko poznatog skandinavskog dizajna donijela je taj trend u kupaonicu pod nazivom “Kirsi Svard Style”.

Senzorska slavina model HansaLano, poznatog Njemačkog proizvođača Hansa, upravo je primjerak čistog minimalstičkog stila skandinavskog dizajna u kupaonici. HansaLano slavina za umivaonik uz bezvremenski dizajn također je i briljantan tehnički proizvod njemačke high-tech industrije.

Beskontaktna senzorska tehnologija, kontrolirana s najnovijom generacijom mikroprocesora, uz savršenu higijenu garantira značajnu uštedu vode i energije kako u vašem domu tako i u dizajnerski orjentiranim javnim prostorima. Jednostavna montaža i spajanje na sve tipove novih ili postojećih instalacija i umivaonika moguća je radi standardiziranih vodovodnih priključaka senzorske slavine za umivaonik HansaLano. Više o Hansa slavinama na pipa.hr

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 00:54