OTVORENA ZA POSJETE

Sjećate se Polly Pocket lutkice? Napravljena je prava verzija njezine kućice, ovo morate vidjeti!

 /SHUTTERSTOCK
Generacije koje su se devedestih igrale s ovom lutkom preplavit će nostalgija

Dječji gigant Mattel na originalan je način odlučio proslaviti 35. godišnjicu lutke Polly Pocket: udružio je snage s platformom za smještaj Airbnb te minijaturnu kućicu ove lukte pretvorio u realnu verziju! Dvoetažni kompleks naziva Slumber Party Fun nalazi se u Pollynom rodnom gradu Littleton u Massachusettsu, bio je dostupan za noćenja tijekom rujna, a još je para dana (do 6. listopada) otvoren za dnevne posjete.

Objekt se sastoji od otvorene platforme i stražnjeg zida visokog 12,8 metara koji neodoljivo podsjeća na Pollynu kućicu, a tu je i Polly‘s Action Park Tent u prirodnoj veličini - sjećate se; onaj mali šator za spavanje. U njemu su sada četiri vreće za spavanje.

Oni koji su imali dovoljno sreće odsjesti u ovoj kući mogli su prošetati u Pollynim cipelama - doslovno! I ne samo to, ormar u kući ispunjen je njezinom odjećom u ljudskoj veličini, a dostupni su i nostalgični dodaci za kosu i nokte u Pollynim omiljenim bojama.

Boravak u ovoj kući mnoge bi mogao vratiti i u eru narukvica prijateljstva, budući da se nudi i izrada "BFF" nakita, piše NY Post. Osim toga, tu je i kauč na razvlačenje za gledanje filmova te retro hladnjak s grickalicama koje bi želio svaki klinac iz 90-ih!

Uostalom, pogledajte video!

@derekzagami Full tour of Polly Pocket life-sized house! #pollypocket #airbnb @NBC10 Boston @TODAY Show @airbnb #travel ♬ original sound - Derek Z
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 07:52