Ne morate ići daleko

Samo za žene: Ayurvedski bijeg od rutine!

 Terme Laško

Samo ako smo uravnoteženi na tjelesnoj, mentalnoj i duhovnoj razini možemo biti zdravi i ispunjeni – ovo pravilo najstarije medicine svijeta, ayurvede, danas je itekako primjenjivo na suvremenog čovjeka, posebice na žene. Jer, žene previše toga nose na leđima, sve uloge koje im donosi život, traže besprijekornost, a to definitivno stvara potrebu za povremenim bijegom. A nema boljeg bijega od rutine od onog u društvu prijateljica. U Termama Laško, koje su već dobro poznate kao najbolja destinacija za wellness odmor, na principima ove indijske filozofije razvili su i novi Svarakasha - Ayurveda Self Care, program namijenjen ženama, a koji će ih odvesti na savršeno putovanje unutarnjeg otkrića i obnove. I, dakako, priuštiti im zasluženi predah od svakodnevnih poslovnih i obiteljskih obaveza te priliku za odmor i potpuno opuštanje.

image
Terme Laško

U Termama Laško djeluje jedan od najpoznatijih ayurvedskih centara u ovom dijelu Europe, Thermana & Veda Ayurveda, s timom koji dolazi iz indijske Kerale – kolijevke svjetske ayurvede. To je definitivno najbolja referenca za ono što slijedi. Naime, Svarakasha - Ayurveda Self Care program održat će se od 7. do 9. lipnja 2024. Broj mjesta je ograničen!

image
Terme Laško

"Ovo nije samo običan vikend odmor u toplicama. To je bogato iskustvo koje opušta i osnažuje", poručuju iz Terma Laško. I, uistinu, čak i oni koji se do sada nisu susreli s ayurvedom i načinima kako pomlađuje i ozdravljuje tijelo i um, osjećat će se komforno, jer paket uključuje razgovor s ayurveda konzultantom, kao i nekoliko vođenih terapija: od one u kuhinji (polupansion uz ayurvedsku prehranu), preko joge i meditacije do poznate Abhyangam masaže ili specifične metode opuštanja tijela uz pomoć ulja. Ovaj 50-minutni ritual uključuje odabir kvalitetnih, hladno prešanih ulja prema tipu osobnosti; ulja se potom griju i onda slijedi masaža koja neće samo smanjiti stres, nego i potaknuti cirkulaciju, poboljšati tonus kože, opustiti mišiće, ojačati imunosni sustav, uravnotežiti hormone…

image
Terme Laško

Svarakasha - Ayurveda Self Care uključuje i neograničeno kupanje u termalnim bazenima oba hotela, Thermane Park Laško i Zdravilišća Laško, kao i poseban doživljaj kupanja ispod čarobne staklene kupole. Također, uključuje i ulazak u saune i fitness centar, kao i radionicu "Energija za život/savršeni recept za zdrav način života". Ayurvedski čaj i termalna voda dostupni su tijekom čitavog boravka, a znanje o prehrani koje ćete tamo dobiti uživajući u polupansionu s ayurvedskim jelima, ostat će vam kapital za čitav život. Jer, naučit ćete, primjerice, da je pametno jesti otprilike u isto vrijeme i ne prejedati se, zašto je tijekom jela dobro piti topla, a ne hladna pića, ili koji začini potiču probavu. I, prije svega, izvrsna je to prilika da u potrazi za harmonijom, ustvari, bolje spoznate sebe.

image
Terme Laško

Kako je broj mjesta za Svarakasha - Ayurveda Self Care program ograničen, požurite rezervirati svoj termin na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili više informacija potražite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2024 13:45