Raskošna rasvjeta za nezaboravne večeri

Elegantna svjetiljka koja uspješno kombinira moderni dizajn s duhom prošlih vremena

Ako nešto u vašem domu može biti raskošno, bogato, upečatljivo, glomazno… onda je to definitivno luster. Sjetite se samo onih divnih starih filmova u kojima se obitelj za Božić okupi oko velikog stola, hrana je poslužena u finom posuđu, a iznad stola fascinantno svjetlo širi elegantna velika rasvjeta sa stropa. No, ne morate brinuti. I vi možete ove godine imati isti takav scenarij.

Brušeno staklo

Predstavljamo vam viseću svjetiljku iz Lesnine, koja uspješno kombinira moderni dizajn s duhom prošlih vremena. Ova svjetiljka će brzo i lako čak i skromniji dom pretvoriti u pravi kraljevski životni prostor koji će svakoga ostaviti bez daha. Impozantna viseća svjetiljka uspješno kombinira moderni dizajn s duhom nekih davnih elegantnih vremena i zasigurno će i skromnije prostore pretvoriti u prave objekte žudnje.

Neke od osnovnih karakteristika ovog lustera su: promjer 95 cm, visina 134,50 cm i podržava žarulje energetske učinkovitosti do A++. Uživaje u toplom i ugodnom svjetlu s prigušenim titrajima i “obojenim sjenama” kroz posebno brušeno kristalno staklo, a ako imate ugrađeni prigušivač na prekidaču, intenzitet svjetla možete i individualno prilagođavati.

Čarobni trenuci

Uz prigodan ambijent ova svjetiljka jednostavno poziva na druženje i stvaranje novih čarobih trenutaka, zar ne? Ostale informcije o ovom proizvodu potražite na stranici xxxlesnina.hr.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 12:22