Dobra fora

Privucite novac u 2024.: Izvadite sve ispod kreveta i stavite ovo! Vjerujte, nećete požaliti

 ARTEM PERETIATKO/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Kada ležimo na krevetu i kada spavamo, naša je podsvijest otvorena i upija mnogo energije, a posebno one energije prostora u kojem ležimo. Iako Feng Shui savjetuje da se ništa ne ostavlja ispod kreveta, postoji iznimka!

Ispod kreveta možete spremiti samo jednu stvar, koja je ključ uspješne budućnosti.

image
JP_3D/GETTY IMAGES

Prema pravilima Feng Shuija prostor ispod kreveta treba biti otvoren, odnosno trebamo imati otvoren protok energije, koja noću treba ravnomjerno kolati našim tijelom. Hrpa stvari koje možda imate ispod kreveta stvara konfuznu energiju, koja se apsorbira u vašu svijesti dok spavate, što je jako loše. Ostavite prostor ispod kreveta prazan i redovito ga čistite.

Jedina iznimka je kada ispod kreveta držite takozvanu kutiju s blagom. Ovi specifični Feng Shui alati pomažu poslati određene želje i namjere, otvarajući nesvjesno prostor za ostvarenje tih želja.

Kako Feng Shui kutija privlači novac i obilje?

Kvaliteta kutije je važna jer će rezultirati višom ili nižom energetskom vibracijom. Preporučuje se odabrati najkvalitetniju kutiju. Čvrsti poklopac na kutiji trebaju staviti svi koji priželjkuju sigurniju i stabilniju energiju, dok će otvorena kutiju držati svi koji preferiraju otvoreniju i prisniju energiju.

Što se tiče materijala, postoji mnogo izbora, od drveta, zlata i srebra do stakla i keramike.

image
MASSONSTOCK/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Što staviti u kutiju?

Prije nego što stvari stavite u kutiju, zapitajte se: - Što će me učiniti istinski sretnim? Ideja je pronaći predmete koji predstavljaju one sretne osjećaje koje želimo privući u svoj život.

Ako želite obilje i novac, u kutiju stavite razne novčanice, zlatni nakit, zlatnike, drago i poludrago kamenje, kristale... Izbjegavajte stavljanje hrpe novčanica. Ako želite privući ljubav, u kutiju stavite prirodne mirise, crvene svijeće, mirisne kreme i ulja. Energetski utjecaj kutije osjetit ćete gdje god da ju smjestite ispod kreveta, ali najbolje je na sredinu, gdje se nalazi vaš pupak.

Tako direktno suptilno “hranite” energiju unutar kutije – kao što majka hrani fetus kroz pupčanu vrpcu.

Kutija s blagom mora se pregledati i osvježiti svaka tri mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2024 12:35