Predmet žudnje

Personalizirana kutija za igračke na kotačima

Proizvod domaćeg brenda Pinky Kiky za najmlađe izrađen je od drva, obojen netoksičnim bojama za dječje igračke, a roditeljima je najdraže to što može biti ukrašen imenom djeteta

Na domaćem tržištu primjećujemo sve više slađih proizvoda za najmlađe. Jedan od dražih brendova nam je Pinky Kiky koji već sedam godina proizvodi male dizajnerske komade za uređenje dječjih interijera. I pritom ne gube na kvaliteti, estetici i šarmu.

- Osim dekorativne, važnu ulogu igra i funkcionalna komponenta proizvoda jer je u dječjoj sobi, osim estetskog dojma, važna i praktičnost. Stoga sam nakon zidnih dekoracija, kojima sam počela, u ponudu brzo uvela svjetiljke, police i kutije za igračke na kotačićima - priča Sandra Kosović, vlasnica brenda, koja je baš s mobilnom kutijom doživjela uspjeh, a to je sada i njezin apsolutni bestseller u cjelokupnoj ponudi.

Dekorativna drvena kutija za igračke na kotačićima namijenjena je pohrani plišanih i ostalih igračaka, ali uvijek može poslužiti i kao pomoć pri prvim koracima ili za prvi baby foto-session. Moguća je personalizacija u vidu odabira boja, izrezanog simbola na kutiji te, naravno, dječjeg imena. Koriste se isključivo specijalizirane netoksične boje za dječje igračke.

Cijena je 400 kuna, a proizvod je dostupan na web stranici, Instagramu @pinky_kiky, Facebooku Pinky Kiky i portalu etsy.de pinkykikydesign.

Foto: Neja Markičević/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 04:32