ZA ROMANTIČARKE

Ovog proljeća očarala nas je kolekcija namještaja s floralnim motivima omiljenog brenda

 Koket

Cvjetni motivi odavno su slavljeni u modi i dizajnu doma zbog svoje bezvremenske elegancije i simboličnog značaja. U svijetu mode, cvjetni uzorci evociraju pojmove ženstvenosti, ljepote i vitalnosti, služeći kao trajni izvor inspiracije za dizajnere kroz generacije. Slično, u uređenju doma, cvjetni motivi donose raskoš prirode u interijere, dajući im toplinu, osjećaj mira i dašak romantike.

image
Koket
image
Koket

U taj trend ovog proljeća savršeno se uklapa kolekcija luksuznog namještaja Spellbound brenda Koket. Ručno izrađena u Portugalu od najkvalitetnijeg drva i korištenjem drevnih tehnika za izradu metalik cvjetne čipke, pravi je primjer haute couturea u interijeru. Kolekcija Spellbound predstavlja dokaz trajne privlačnosti cvjetne čipke u modi i dekoru doma.

image
Koket
image
Koket

Svaki komad u ovoj kolekciji odiše raskoši i sofisticiranošću, prikazujući predanost brenda zanatskoj izradi i vrhunskoj kvaliteti. Od delikatne metalne čipke do zamršenih cvjetnih ukrasa, svaki detalj u kolekciji Spellbound mala je oda savoir-faireu u izradi namještaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2024 08:38