OBJEKT ŽUDNJE

Novosti iz domaćeg brenda Mustra

Hoodice koje su sezonski hit

Nova kolekcija domaćeg brenda Mustra nosi naziv “Mustra in the hood”, a pozornost na prvu već tradicionalno kod njih privlače odlični natpisi poput “Kad razmislim, bolje da ne mislim”, “Wine not?”, “Mačka i po”, “Vrag odnija prišu” i druge koji uveseljavaju vlasnike tih odjevnih predmeta, ali i njihove prijatelje i slučajne prolaznike.

Ove hoodice su ručno šivane od visokokvalitetnih prirodnih materijala, a krojevi, dizajn i tekstovi su Mustra autorska djela. Prema našem mišljenju, ovo je genijalan dar ako želite nekog razveseliti i pokloniti mu nešto unikatno. Za informaciju, hoodice dolaze pakirane u jutenu vrećicu, a napravljene su od 100% pamuka.

Kolekcija se najjednostavnije može opisati ovim riječima: predimenzionirani krojevi, bijela tkanina, džepovi i novi, poprilično zabavni motivi, drugim riječima savršeno za ležerne jesenske kombinacije na traperice i tenisice.

Hoodice su u potpunosti proizvedene u Hrvatskoj, dostupne u tri veličine: XS/S, M/L, XL, a svi koji žele svoj primjerak hoodice mogu se javiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na web stranici www.mustra.com.hr.

Foto: Mustra

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 14:47