Novi trend odmora s djecom! Isprobajte ga već ovog ljeta na Jadranu

 Falkensteiner

Ako ste već iskusan putnik, zasigurno ste pomalo umorni od toga da je uvijek sve po starom – red mora i izležavanja možda više nije idealna verzija ljetovanja! I, uistinu, sve više ljudi traži sadržajniji način uživanja na odmoru, prije svega ako putuju s djecom. Što više zabave i novih prijateljstava, ali i cool načina za učenje novih vještina na odmoru, novi je trend u ljetovanju (s djecom). Taj jedinstven način da svladate neke nove vještine, dok istovremeno upoznajete svijet putujući i istražujući nove destinacije, prepoznat je i kod nas, pa je Falkensteiner, osluškujući trendove i želje svojih gostiju, u Punta Skala Resortu, Clubu Funimation Borik i jedinom kampu s pet zvjezdica u Dalmaciji, Falkensteiner Premium Campingu Zadar, kreirao najzabavnije ljeto na Jadranu. Osim što su zabavni, njihovi programi su i edukativni i to s fokusom na okoliš i ekologiju. Novi trend zove se edutainment i evo što sve uključuje!

image
Falkensteiner
image
Falkensteiner
image
Falkensteiner
image
Falkensteiner
image
Falkensteiner

Penjanje, plivanje, cheerleading, znanstvena akademija, akademija MasterChef, akademija igara (FIFA-e, Fortnite-a, GTA-e, Need for Speed-a..), nogometna akademija Hannover i jahanje u novouređenoj jahačkoj Areni, aktivnosti su u Falkensteiner Punta Skala Resortu koji na najbolji mogući način spajaju učenje i zabavu. U ovom premium resortu, pravom mediteranskom raju, djeca će se zabaviti i naučiti nove vještine uz nove prijatelje i stručno vodstvo, a roditelji će za to vrijeme uživati na svoj način. Za kvalitetno zajedničko obiteljsko vrijeme tu su Obiteljski dan i praćenje Olimpijskih igara i popularni Summer Breeze Festival s brojnim koncertima, kinom ili kazalištem pod zvijezdama te najluđim partyjem za najmlađe - Kids Show-om.

image
Falkensteiner
image
Falkensteiner
image
Falkensteiner
image
Falkensteiner

I u Falkensteiner Clubu Funimation Borik, koji je smješten uz samo more i ima brojne sadržaje, unutarnje i vanjske bazene i wellness centar površine 2500 m², osmislili su svoju verziju edutainmenta. Njihov program baziran je na sportu, zabavi, učenju i ekologiji, pa će tako cijelo ljeto imati besplatne tečajeve plivanja, brojne programe za djecu različite dobi, uz pratnju animatora, karaoke, predstave, mini-disco u večernjim satima, dječji bife u restoranu sa stanicama za kuhanje uživo te posebno kreirane spa tretmane za djecu. Osim bogatog programa, tu je i novi Falky Land s avanturističkim igralištem i dječjim kinom. Novi animacijski koncept uključuje mnoštvo edukativnih aktivnosti za sve uzraste – od beba do tinejdžera. Falky‘s Eco Rangers avantura je za mlade istraživače! Vodi ih u istraživanje nacionalnih parkova i obale Jadrana i upoznavanje bogate raznolikosti životinja, biljaka i voda mediteranskog podneblja.

image
Falkensteiner
image
Falkensteiner
image
Falkensteiner
image
Falkensteiner

Najbolje iskustvo kampiranja u Dalmaciji je u Falkensteiner Premium Campingu Zadar, gdje također sve vrvi od zabave i uzbuđenja za sve generacije, jer čitavo ljeto traje See & Summer Festival. Festival se otvara 13. srpnja, kada Falkensteiner Premium Camping Zadar slavi jubilarni peti rođendan! Dva mjeseca festivalske zabave započinje Hulla Hulla Hawaiian Partyjem na kojem će goste rasplesati ritam Pacifika i vibra tropskih krajeva. Jutarnja gimnastika na bazenu, sportske igre, opuštanje uz spa i wellness tretmane, gledanje Olimpijskih igara…, ovdje definitivno nema mjesta dosadi. Posebno će biti čarobno gledati filmove pod zvijezdama, pa će se u ovom kampu svake subote tijekom srpnja i kolovoza organizirati kino na otvorenom. Nedjeljne večeri rezervirane su za spektakularan Fire Show ili demonstracije impresivnih vještina manipulacije vatrom, a tu je i Magic Show, tijekom kojeg će Rico, majstor trikova i čarolija, očarati i nasmijati publiku. Svaki dan novo događanje i nova uspomena!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 13:03