Pun pogodak!

NOVE TORBE BRENDA GOOMA POD NAZIVOM №478 Kolekcija torba koja nas je oduševila!

Barbara Perica i Iva Mosner, dugogodišnje prijateljice, dizajnerice i osnivačice brenda Gooma lansirale su novu kolekciju torba, ovoga puta izrađenih i od kože.

Do sada su nas već oduševile svojim uporabno-dekorativnim predmetima od recikliranih materijala. Prvo su to bili, kako i sam naziv brenda kaže, proizvodi od starih zračnica u nekoliko kolekcija, od torbica, posuda i vaza do velikih ženskih torbi i tepiha. Nedugo nakon toga Barbara i Iva pokrenule su još jedan brend, Yedro, koji se također temelji na unikatnim, ručno rađenim predmetima od recikliranog materijala, i to starih jedara, koji ispunjavaju kriterije estetike, autentičnosti i suvremenog dizajna.

Dok dio najnovije kolekcije sadrži i torbe izrađene od kože, pod nazivom №478. Riječ je o kolekciji koju su dizajnerice dugo vremena pripremale želeći napraviti kvalitetne modele torbi. Torbe izgledaju zaista sjajno! Odličan dizajn, a opet karakterističan za brend Gooma oduševio je već mnoge, a i nas je bacio na koljena. :)

Nova bogata kolekcija sadrži torbe različitih boja, dizajna i veličina. Od ‘oversized’ torbe od kojih su neke i multifunkcionalne do pismo torba i onih vreća torba, kolekcija zaista nudi torbe za svaku priliku. Bravo!

Torbe se mogu naručiti na Facebook stranici Gooma Branda.

Foto: Andrija Zelmanović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 12:40