USKORO U ZAGREBU

Nova adresa za ljubitelje cvijeća: ‘Moje ruke pretvaraju jednostavne pupoljke u predivne aranžmane, nakit i cvjetne tetovaže‘

 Matija Vuri
Cvjetni studio Kod neviste, vlasnice Krunoslave Ivanković, otvara se na jesen. Do tada je ponuda dostupna online

Zagreb uskoro dobiva novi premium cvjetni studio koji je osmišljen kao oaza inspiracije i ljepote za sve ljubitelje cvijeća. Studio Kod neviste je zamišljen kao čarobno mjesto koje spaja svjetske trendove i neizmjernu kreativnu snagu cvijeća, a u Hrvatsku, osim personaliziranih buketa i aranžmana od svježeg cvijeća, po prvi put donosi i nešto još neviđeno: nakit od živog cvijeća i cvjetne tetovaže!

image
Matija Vuri

Uz korištenje prirodnih tekstura i elementa, poput povrća, voća, žice i drva, studio je posvećen implementaciji različitih stilova i tehnika kako bi se stvorile estetski privlačne i autentične cvjetne kreacije, istovremeno prilagođene svačijim osobnim potrebama, preferencijama i željama. Svaki cvjetni aranžman, koji nastaje od svježih i visokokvalitetnih cvjetova lokalnih uzgajivača i iz svih krajeva svijeta te time podsjeća na predivne cvjetne livade, pažljivo je osmišljen kako bi izražavao emocije, slavio posebne trenutke, razveselio drage osobe, uljepšao svakodnevicu i životni prostor učinio ugodnijim.

image
Matija Vuri

Cvjetni nakit od živog cvijeća ono je što ovaj studio svakako čini drugačijim. Riječ je o nosivim aranžmanima od cvijeća kao idealnom modnom dodatku koji naglašava ljepotu žene te na potpuno novi način ističe odjeću i daje joj drugu dimenziju. Cvjetni nakit je odličan izbor za vjenčanja, godišnjice, posebne večere, maturalne svečanosti, djevojačke večeri, rođendane, izlaske ili snimanja, a uključuje cvjetne krune, prstenje sa svježim cvijećem, cvjetne narukvice, cvjetne ogrlice, cvjetne revere i cvjetne naušnice. U studiju se mogu pronaći i cvjetne tetovaže, također načinjene od svježeg cvijeća, a koje se nanose na tijelo kao unikatan dodatak.

image
Matija Vuri

Iza cijele priče stoji Krunoslava Ivanković, vlasnica cvjetnog studija Kod neviste.

"Obična sam žena koja je jednog dana za sebe odabrala drugačiji životni put. U svijetu punom različitih uloga - majke, supruge i zaposlenice, osjetila sam unutarnji nemir koji me poticao na potragu za nečim što će me svakodnevno ispunjavati. Tako je nastao ovaj cvjetni studio. Kao floristicu, inspirira me mogućnost stvaranja ljepote iz prirodnih elemenata. Moje ruke pretvaraju jednostavne cvjetne pupoljke u predivne aranžmane, donoseći radost i osmijeh ljudima, zbog čega na to gledam kao na poziv. Kroz cvijeće pronalazim moć da stvaram ljepotu i činim svijet oko sebe ljepšim mjestom, a svaki buket predstavlja priču koju pišem s ljubavlju i strašću", pojašnjava Krunoslava Ivanković.

image

Krunoslava Ivanković, vlasnica cvjetnog studija Kod neviste

Matija Vuri

Široka cvjetna ponuda dostupna je za narudžbu putem internetske stranice na području Zagreba i bliže okolice. Prilikom narudžbe odabire se vrijeme i dan dostave s uvjetom da je narudžbu potrebno napraviti dan ranije kako bi se osiguralo najsvježije cvijeće. Buketi se potom pakiraju u elegantne kutije kojima se osigurava zaštita i olakšava nošenje, bez straha od oštećenja. Uz to, buketi se stavljaju u dostavnu vazu koja može poslužiti kao vaza čak dva do tri dana od dostave cvijeća.

Otvaranje studija u Zagrebu, gdje će se sve moći pogledati, naručiti i kupiti uživo, predviđeno je za jesen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 12:25