MALI BATERIJSKI GENERATOR

Nema više praznih baterija mobitela, laptopa ili prijenosnog hladnjaka na plaži. Imamo rješenje!

 Solus
Moderan izvor energije koji vam pruža apsolutni komoditet u prirodi

Jedna od rijetkih pozitivnih posljedica krize koju je uzrokovala korona je da smo se svi odmaknuli od shopping centara, masovnih okupljanja i počeli istraživati do tada nepoznata odredišta u našoj okolini. Svatko od nas je u protekle tri godine otkrio neko čarobno osamljeno mjesto u neposrednoj blizini svojeg doma, a sve je počelo kao pokušaj bijega iz četiri zida u nedostatku dotadašnjih opcija. Kao posljedica novog načina života, kod većine nas to se pretvorilo u posve novu davno zaboravljenu radost uživanja u prirodnim ljepotama. Na žalost, bez obzira na svu navedenu idilu, ipak je nemoguće pobjeći od svih blagodati moderne tehnologije bez kojih je nezamisliva naša svakodnevnica. Trenutak koji vam pokvari tu idilu i ograničava uživanje je borba sa pražnjenjem baterije na mobitelu ili laptopu, ledenice na prijenosnom hladnjaku koje su izgubile svoju moć hlađenja napitaka i jednostavno nedostatak izvora električne energije što je signal za povratak u realnost civilizacije. Rješenje kako produžiti taj trenutak koji ne želite da prođe i da vam nedostatak energije ne bude faktor u trajanju duljine planiranog uživanja u prirodi su Ecoflow baterijski generatori.

image
Solus

Sunčeva energija je energija budućnosti, električni automobili više nisu čuđenje u prometu već svakodnevnica na koju ste se odavno prestali obazirati. Također, benzinski i plinski agregati vam nude željenu energiju, ali njihova buka, neugodan miris i opasnost korištenja više djeluju kao nužno zlo nego kao praktično rješenje. Moderna tehnologija nosi nam nove blagodati – Ecoflow baterijski generatori - izvor energije 21. stoljeća! Ecoflow River i Delta omogućavaju vam energetsku neovisnost prema vašim željama i potrebama.

image
Solus

Šta su točno Ecoflow baterijski generatori? Moderan izvor energije koji vam pruža apsolutni komoditet u prirodi – bilo da želite nadopuniti laptop, uživati u zabavi uz glazbu na pojačalu na livadi, pogledati televiziju, napraviti si kavu na caffe aparatu, specijalitete na električnom roštilju ili jednostavno ‘‘spasiti‘‘ bateriju na mobitelu na izmaku kapaciteta. Snažniji uređaji iz Delta serije vam omogućavaju i apsolutnu energetsku neovisnosti u vikendici koji nije priključena na vanjske izvore energije jer Ecoflow, ovisno o modelu, možete priključiti na bilo koji uređaj u kućanstvu, čak i najveće potrošače poput škrinje, električne bušilice, ubodne pile, perilice rublja ili klimu. Vlasnicima već spomenutih električnih automobila Delta pro nudi i mogućnost nadopunjavanja baterije kapacitetom do 20 km vožnje.

image
Solus

Generatori dolaze u dvije serije, River serija kapaciteta od 256Wh do 768Wh, namjenjena je više za jednodnevne izlete, dok vam Delta serija kapaciteta od 1024Wh do čak 3600 Wh predstavlja idealno rješenje za višednevnu energetsku neovisnost, a možete ih i nadograditi s do dvije baterije jednakog kapaciteta. Generatore možete nadopunjavati kroz zidnu utičnicu sustavom superbrzog punjenja koji vam omogućava LFP baterija (Delta pro kapaciteta 3600Wh se puni do punog kapacietat za manje od sat i pol, a ostali uređaji mnogo brže), preko auto punjača i ono što vam pruža najveći benefit, preko solarnih panela. Solarne panele zamišljamo kao ogromne fiksne ploče koje je nemoguće transportirati sa sobom na izlet zbog ogromnih dimenzija (nije baš praktično na izlet krenuti šleperom u koji elegantno možete pospremiti solarnu ploču prosječne dimenzije 1,5m2), ali Ecoflow vam nudi mobilne preklopne solarne panele koje jednostavno možete ponijeti sa sobom u prosječnom prtljažnom prostoru i time si osigurati nesmetano punjenje vaših Ecoflow baterijskih generatora. I svakako, bitno je istaknuti da su Ecoflow baterijski generatori praktično bešumni prilikom korištenja.

image
Solus

Jednostavan izbornik vam u svakom trenutku daje postotni prikaz stanja baterije, snagu potrošnje pri trenutnom opterećenju i brzinu punjenja, tako da u svakom trenutku možete vidjeti vrijeme koje vam je preostalo do pražnjenja baterije ili do punjenja do maksimalnog kapaciteta te tako imati potpunu kontrolu nad preostalom energijom.

Osim baterijskih generatora, Ecoflow je ovo ljeto izbacio na tržište i tri nova već sada popularna proizvoda. Vlasnike kampera i brodica obradovali su Wave2, prijenosna klima koja osim hlađenja ima i funkciju grijanja, snage je 6050 BTU, a namjenjena za kabine/kampere kvadrature do 15m2 i Glacier, prvi prijenosni hladnjak/zamrzivač i ice maker! Osim vrhunskih tehničkih karakteristika, glavni benefit je dodatna baterija vam koja omogućava autonomiju u radu do čak 8 sati. Dodatne baterije za klimu i hladnjak se, poput generatora, mogu puniti i preko strujne utičnice i preko solarnih panela, a osim elegantnog dizajna i praktičnih gabarita (znamo koliko je bitan svaki centimetar prostora na brodici ili kamperu), Wave 2 se odlikuje i nenametljivom razinom buke od samo 44 db pod najvećim opterećenjem (600W). Ugodno rashlađeni kamper/brodica, hladni napitci u hladnjaku, sladoled u zamrzivaču i kockice leda (proizvodnja leda u samo 12 minuta) u omiljenom piću omogućavaju vam da se u potpunosti prepustite trenutku. Svaki uređaj ima i mogućnost povezivanja preko WIFi konekcije, što vam daje opciju da si na putu prema odredištu putem aplikacije osigurate da vas dočeka ugodno ohlađena prostorija i ohlađeno piće dobrodošlice s kockicama leda.

image
Solus

Treći proizvod iz smart solution serije je Blade, robotska kosilica. Mnoge od nas relaksira košenje dvorišta, to su trenuci kada se bavimo fizičkom aktivnošću, ali se i osjećamo ispunjeni jer radimo korisnu stvar za sebe i ukućane. No ponekada, jednostavno nemamo vremena i želimo to vrijeme provesti na drugi, ugodniji način. Blade robotska kosilica je nova dimenzija kosilica. Preko aplikacije zadate dimenzije površine koju želite urediti i objekte koje želite zaobići (omiljeni ružičnjak vašeg djeteta ili stari dekorativni bunar) i možete se prepustiti uživanju. Bitno je za napomenuti da za razliku od ostalih sličnih kosilica, površina koju kosite ne treba biti ograđena fizičkom pregradom već vašim zadanim virtualnim dimenzijama tako ne postoji opasnost da Blade samonicijativno uredi nekoliko susjednih travnjaka ili da dok nije pod nadzorom odluta u susjednu izbornu jedinicu.

image
Solus

Tehnologija čini naš život lagodnijim, njezin svakodnevni napredak pruža nam nove mogućnosti u svim segmentima života i mijenja naše navike, te nam olakšava svakodnevnicu kroz koju gubimo korak s neovisnošću i uživanju u prirodi. Ecoflow proizvodi vam pružaju šansu da budete potpuno neovisni i da uživate u svakoj prigodi uz sve blagodati moderne tehnologije kroz apsolutnu energetsku autonomiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 18:17