INSPIRIRAJTE SE!

Najljepši moderni stolići za dnevni boravak

 

Dizajneri nikada ne miruju pa se tako gotovo svakodnevno na tržištu pojavljuju fantastična rješenja malih, ali i velikih životnih problema u obliku vrhunskih proizvoda i projekata vrijednih pažnje. Danas vas vodimo u fascinantni svijet modernih stolića za dnevnu sobu, a raspon modela na koje smo naišli zaista je zapanjujuć.

Iako je nemoguće pokazati njihovu raznolikost u materijalima, bojama, dizajnu i načinu izvedbe u samo nekoliko fotografija, nastojali smo odabrati one koji se mogu lako integrirati u suvremene interijere. Trenutno su najpopularniji stolići od stakla, metala i mramora, a kao što ste možda već i sami primijetili, prisutan je vrlo jak vintage i retro utjecaj u dizajnu modernog namještaja. U odabiru koji vam donosimo, otkrili smo lijepe primjere stolića za kavu dizajnirane u duhu 50.-ih, 60.-ih i 70.-ih godina prošlog stoljeća, koji se savršeno uklapaju u naš moderan svijet bogatim bojama i jakim grafičkim uzorcima.

U nastavku pogledajte kako jednostavni, dnevni objekti poput modernih stolova za kavu mogu zapanjiti svojim izgledom i biti fascinantni, zanimljivi te vrlo umjetnički. Dozvolite da vam pokažemo. Počnimo s intrigantnim odabirom materijala.

1. STAKLENI STOLIĆI ZA KAVU

2. METALNI STOLIĆI ZA KAVU

3. SETOVI STOLIĆA ZA KAVU

4. DRVENI STOLIĆI ZA KAVU

5. MRAMORNI STOLIĆI ZA KAVU

6. TERRAZZO STOLIĆI ZA KAVU

Izvor: interiorzine.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 20:29