Mala Radnja Dizajna

LIMITED EDITION Zabavne bilježnice sa šaljivim porukama

Profil

NAZIV: Mala Radnja Dizajna
INFO: bilježnice sa šaljivim naslovnicama
AUTORI: Vjeko Mandić i Tomislav Grgić
KONTAKT: Facebook stranica BORŠA by Mala Radnja Dizajna ili mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Mala Radnja Dizajna hrvatski je dvojac koji već jedno vrijeme oduševljava Hrvatice svojim domišljatim torbama i ruksacima. Vjeko Mandić i Tomislav Grgić dizajneri su koji stoje iza nekoliko predivnih brendova torbi, ruksaka i odjeće, no osim izradom popularnih modnih dodataka svoju kreativnost izražavaju i osmišljavanjem veselih i šaljivih poruka. Duhovite natpise u crnoj boji i jednostavnoj tipografiji potom smještaju na jastučnice, šalice i po novom, bilježnice! Upravo su nam njihove bilježnice zapele za oko pa smo im se javili kako bismo saznali pozadinu priče.

Zašto ste odlučili raditi proizvode s natpisima?

Proizvode s natpisima odlučili smo raditi iz potrebe za komunikacijom s kupcima. Borša je samo jedan dio Male Radnje tako da nije bilo teško porukama dati novu dimenziju. Prvotno smo ih aplicirali na šalice i to je imalo uspjeha, potom smo napravili seriju poruka koje smo stavili na čokolade koje su nam bile promotivni materijal i to je bio pun pogodak. Jastučnice su bile sljedeće na što smo aplicirali poruke.

Planirate li uvesti ove bilježnice u svoj stalni asortiman?

Ne planiramo uvesti bilježnice u svoj stalni asortiman, ovo je trenutna inspiracija koju smo realizirali da bi ponudili kupcima još nešto zanimljivo i originalno, ali uvijek ćemo imati nešto čime možemo razveseliti pratitelje i kupce.

Kako smišljate poruke za natpise?

Poruke nastaju spontano, iza njih ne stoje sati razmišljanja i pripreme već je svaka poruka rezultat trenutne inspiracije, kada imamo potrebu nešto reći. Poruke su često prilagođene trenutku, često njima izražavamo vlastito mišljenje o nekim stvarima, trendovima i slično.

Kakav je dosadašnji odaziv na vaše bilježnice?

Dosadašnji odaziv na bilježnice je odličan. U komunikaciji s kupcima shvatili smo da se proizvodi s porukom pa tako i same bilježnice najviše kupuju za poklon što je nas oduševilo jer smo to tako i zamislili. To su pokloni koji sami govore, ne trebaju riječi.

Planirate li redovito objavljivati novi dizajn?

Planiramo redovito objavljivati novi dizajn, ne možemo točno reći što će to biti, ali već smo prepoznatljivi po porukama tako da sigurno nastavljamo s njima za ovu godinu jer smo odlučili da nam to bude vizual 2016. godine. Za 2017. spremamo nešto novo.

Za sve upite obradite se Maloj Radnji Dizajna na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na njihovu Facebook stranicu. Požurite dok još ima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 03:36