OSAM ZLATNIH

Instagram profili koji su nas nadahnuli ovog mjeseca!

 

Instagram je odavno prestao biti društvena platforma koja služi samo za dijeljenje fotografija. Danas je prava doza inspiracije i "hrane" za sve estete i ljude koji traže svoj vlastiti stil. Profili koji prikazuju svakodnevicu u obliku jasnih i otmjenih fotografija, fotografskih izvješća s putovanja koja nam donose zapanjujuće poglede iz najudaljenijih krajeva svijeta. Šminke, stilizacije, pa čak i fotografije posuđa ispunjenih hranom, napravljene tako da gotovo osjetimo njihov aromatičan miris.

Instagram je naš omiljeni društveni kanal, a visoka estetika i karizma prenesena u obliku promišljenih fotografija za nas je pravi melem za oči, ali i značajna doza inspiracije. U nastavku pogledajte koji su nas Instagram profili nadahnuli ovog mjeseca!

2. Skandinavska veranda

Skandinavski stil zauzima posebno mjesto u našim srcima. Iako se smatra pomalo grubim, zahvaljujući nekoliko dodataka možete mu donijeti toplinu i izvanrednu udobnost, primjerice kroz originalne ukrasne jastuke, cvijeće ili plakate. Anna se fokusira na predstavljanje dizajna interijera, u kojem glavnu ulogu definitivno imaju detalji, a stvaranje atmosfere uz njihovu pomoć definitivno funkcionira.

2. Home on the Hill

Na drugom mjestu je @home_on_the_hill, ili neobičan profil koji vodi Aleksandra Papińska - vlasnica istoimenog bloga. Home on the Hill ima slike koje u svom obliku i estetici definitivno odražavaju naš omiljeni stil uglavnom usmjeren na prirodu. Gledajući kroz profil, gotovo možete osjetiti miris drva, koji u kombinaciji s botaničkim detaljima stvara lijep i ugodan ambijent, a nemoguće je ne vidjeti i zidne plakate koji savršeno nadopunjuju prostor.

3. Karoline Nilssen

Karoline Nilssen je strastvena kada je u pitanju norveški dizajn interijera. Na profilu ćete naći sirovi sjeverni stil u najčišćem izdanju. Boje i intenzitet boja, savršeno razbijaju minimalni dizajna, koji u kombinaciji s jednostavnim linijama i dobro osmišljenim elementima biljaka, stvaraju strukturiranu i istodobno kreativnu sliku prostora. Nema šanse da ne budete nadahnuti!

4. Life like vino

Jedna od stvari koja uvijek funkcionira, bilo da je riječ o haljini ili uređenju doma, je jednostavnost i čistoća. Bijela, siva i ružičasta - boje su koje dominiraju na profilu Life like vino. Uz to, ovdje ćete pronaći i intenzivnu tirkiznu i plavu boju u njihovom najboljem izdanju. Pozornost privlače i brojni ukrasni jastuci i debeli pleteni pokrivači, koji pozivaju da uronite u njih i dopustite si da se opustite.

5. MrsCarlissa

MrsCarlissa je definitivno ima najslađe kombinacije, a kao što znate - slatkog nikada nije previše! Moderni stil ovdje kombinira udobnost i toplinu doma. Snimljenim aranžmanima dominiraju praškasto ružičasti, bijeli i sivi tonovi, kao i mnogo lampica i plakata s porukama ili minimalističkim ilustracijama.

6. MOE Of Sweden

Još jedna profil koji nas je nadahnuo ovaj mjesec bila je MOE of Sweden, profil koji vode Matilda i Olivia. Iako su glavne sive nijanse nadopunjuju ružama i zelenilom, cjelina se održava u hladnim nijansama, koje istovremeno stvaraju krajnje konzistentan rezultat. Botanički plakati kojima obiluju fotografije naši su favoriti.

7. Citysage

Bijela je savršena baza za sve! Citysage, odnosno Anna Sage, blogerica je i stilistica iz LA-a koja nas je oduševila svojim ukusom i fotografijom, koje nisu samo prava gozba za oči, već i inspiracija. Ovaj profil jednostavno morate uključiti na svoj popis!

8. Hunted Interior

Naša zlatna mjesečna 8. završava Hunted Interior profilom. Iako smo došli do kraja, čini se da je ovaj profil neiscrpna doza inspiracija. Kristin Jackson, ime je vlasnice profila i istoimenog bloga, impresionira nas stilom i bojama. Originalna, ali jednostavna prostorna rješenja su impresivna. Pozornost su nam posebno privukli plakati smještenim u dječjoj sobi, koji su, u kombinaciji s namještajem i dekorativnim elementima, stvorili najslađi prostor za malene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 15:55