Četveronožni cimeri

Idealno skrovište za vašu mačku

Mnogi od nas dijele svoj životni prostor sa šarmantnim četveronožnim cimerima koje također treba uzeti u obzir prilikom uređenja stana ili kuće.

Općepoznata stvar je da se mačke vole skrivati od pogleda i zavlačiti se u najnevjerojatnije kutke u stanu pa zašto im ne biste omogućili udobno mjesto za skrivanje? Prilikom iduće kupnje malih komada namještaja obratite pozornost na njihovu strukturu i jesu li pogodne za moguće prepravke. Uz malo dovitljivosti i pravi alat u tren oka možete i od starog namještaja stvoriti kućicu u kojoj će vaša mačka rado provoditi svoje vrijeme. Bilo da je smješteno na podu ili obješeno na zidu, ovo novo skrovište brzo će postati najdraže mjesto vašeg dlakavog ukućana.

Druga poznata činjenica jest da se naše mace rado penju u visine i vole imati stvari pod kontrolom pa zašto joj ne biste pomogli da na siguran i jednostavan način dobije svoju željenu promatračnicu. Prilikom postavljanja polica na zidove imajte na umu da vaša mačka najvjerojatnije neće moći odoljeti da se ne popenje na police i usput baci pokoju stvar s nje. Olakšajte si život i preduhitrite ju stvarajući joj puteve kojima se može neometano kretati i mala odmorišta na kojima može drijemati.

Razmotrite neke od ovih ideja kako biste ovom članu obitelji uljepšali dane koje provodi u vašem društvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 01:09