Biste li kupili ovaj stroj?

FOLDIMATE Stroj koji slaže odjeću za vas!

 

Pranje rublja nije zabavno. Dosadno je i dugotrajno, a osobito njegovo slaganje. Jeste li znali da tijekom života potrošimo 750 dana, više od dvije godine, na pranje rublja, a čak 50 posto tog vremena otpada na slaganje te iste oprane odjeće, što najbolje znaju veća kućanstava.

via GIPHY

Što biste rekli kada biste znali da postoji uređaj koji može složiti odjeću umjesto vas? Zvuči odlično, zar ne? Zove se FoldiMate i dizajniran je upravo za slaganje odjeće, a koristiti se njime mogu čak i djeca. Princip je jednostavan: u stroj posložite majice ili košulje koje stroj povuče i kompletan proces slaganja obavi za vas.

via GIPHY

FoldiMate je na sajmu CES 2019 pokazao najnoviji prototip svog izuma, a nova iteracija uređaja, koja, izgleda pomalo kao bolja verzija fotokopirnog stroja u vašem uredu, redizajnirana je i još naprednija od prethodnih modela. Novi FoldiMate sada može složiti oko 25 odjevnih predmeta u manje od 5 minuta, i to dok se automatski prilagođava svakoj vrsti i veličini odjeće. FoldiMate se može prilagoditi dječjoj odjeći od 6 godina, do veličine XXL, kao i ručnicima srednje veličine. Nije prikladan za male stvari kao što su čarape i odjeća za bebe, a velike i glomazne predmete poput plahte i majica s kapuljačom također treba izbjegavati.

A što je najbolje, stroj možete naručiti već sada. Cijena 980 dolara, a službeno će biti lansiran tijekom 2019. godine.

Što kažete, biste li izdvojili toliki iznos za stroj koji slaže odjeću?

Više informacija potraži OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 12:12