NOVOSTI IZ MODUSA

FlyButter podmetači koje želimo u svom domu

 

U popularnu zagrebačku trgovinu dizajnerskih proizvoda Modus Design Shop stigla je nova kolekcija koju potpisuje dizajner Ivan Levak - FlyButter podmetači.

"Mala čuda svakodnevnice" opis je koji ćete pročitati na stranici Modusa ali i savršen opis za dizajnerske predmete na koje ćete tamo naići. FlyButter podmetači dizajnera Ivana Levaka savršen su ambasador tog opisa upravo zbog toga što se radi o uporabnom predmetu koji koristimo svakodnevno, a opet je izrazito poseban po svom dizajnu i njegovom savršenom upotpunjavanju svakog prostora.

- Igra pozitiva i negativa. Kao posveta profesoru Bruni Munariu, njegovim teksturama, rasterima, kompoziciji... Ovaj proizvod svojevrsna je posveta i ritualu objedovanja. Grafike otisnute na prozirnoj podlozi su podmetači za jelo, akcent na podlozi kao - tetovaža. FlyButter ima sposobnost stapanja s okolinom, ali istovremeno naglašava svoju prisutnost igrom dimenzija i grafičkih elemenata. Linije i točke, geometrijski raster, amorfne kompozicije oslobađaju i potiču maštu. Opušteno i kreativno. - opisuju iz Modusa FlyButter kolekciju podmetača.

- Svatko od nas je dizajner, projektant vlastitog života. Rješenja, za lakšu svakodnevnicu, probleme, ciljeve, sreću su svuda oko nas. Kreativnošću ih spajamo u cjelinu (proizvode/prostore) i oblikujemo svijet. - Ivan Levak

Više na - www.modusdesignshop.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2024 07:27