INSPIRACIJA ZA MAKEOVER

Drveni stropovi u interijeru na više načina

 

Drvo je element koji se u naše interijere uselio još od davnina i jednostavno ne izlazi. Razlog tome je zasigurno njegova izdržljivost, a osim toga, ne postoji materijal koji će našem domu dati toliko topline i dinamike kao drvo. Posljednjih se godina sukladno trendovima u interijeru sve više ponovno okrećemo isključivo prirodnim materijalima, pa je tako drvo mnogima izbor broj jedan. Njegova izdržljivost i izgled su glavni razlozi zašto ih uklapamo u sve stilove interijera.

Pomoću drva možemo postići udobnost i eleganciju istovremeno, bilo da ga uklapamo u moderan ili već rustikalan interijer. Kao dva prirodna materijala koja idu "pod ruku", savršeno se slaže s kamenom.

Stoga ako u skorije vrijeme planirate makeover doma, možda biste na kao opciju mogli dodati makeover stropova. Njima uvijek nekako pridajemo najmanje pažnje, a oni su dio interijera koji zaista može učiniti bitnu razliku, posebno ako ih obučemo u drvo.

U nastavku pogledajte 18 različitih stilova interijera u koje su se savršeno uklopile drvene daske na stropovima. Obratite pažnju i na kombinaciju s modernim interijerima te kamenim zidovima. Osim toga, dodatnu toplinu uz drvo daju i viseće lampe.

Izvor: elledecor

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 04:28