ANIMATE

Dječji robotizirani komplet za izradu igračaka čini elektroniku zabavnom

 OPPO x RCA Humanising Technology
Animate je namijenjen djeci u dobi od 6 do 10 godina, a omogućuje korisnicima stvaranje igrački pomoću kartona

Matthieu Muller francuski je dizajner koji je diplomirao na Royal College of Art na produkt dizajnu. Također je 2018. diplomirao je na Akademiji za dizajn u Eindhovenu, a studirao je i na ENSCI Les Ateliers u Parizu 2016. godine gdje je s Pierreom Alexandreom Cesbronom osnovao Liga Studio. Godine 2019. radio je za Visual Image Studio Louisa Vuittona u Londonu tijekom četveromjesečne prakse, a sada uglavnom djeluje samostalno ili kroz svoj dizajnerski studio Liga (ligastudio).

image
OPPO x RCA Humanising Technology

U suradnji s OPPO x RCA Humanising Technology (oppo.) ovaj mladi dizajner osmislio je proizvod pod nazivom Animate, a radi se o robotiziranom kompletu za izradu igračaka. Ovaj dosjetljivi i simpatični proizvod namijenjen je djeci u svrhu da elektroniku učini zabavnom i dostupnom.

image
OPPO x RCA Humanising Technology

Animate je namijenjen djeci u dobi od 6 do 10 godina, a omogućuje korisnicima stvaranje igrački pomoću kartona, baterija, kabela, vibratora, senzora, motora i LED svjetala. Uz komplet dolazi i vodič za pomoć djeci u njihovom dizajniranju proizvoda, a sve su elektroničke komponente namjerno prevelike i u razigranim oblicima i bojama kako bi se svidjele djeci.

image
OPPO x RCA Humanising Technology

Muller je razvio ovaj komplet kao odgovor na kratki set OPPO London Design Centra - dizajnerskog središta globalne tehnološke kompanije OPPO - dok je bio upisan u program MA Design Products Royal College of Art. - Animate je komplet elektroničkih komponenata prepoznatljivog oblika i boje čiji je cilj oživjeti dječju maštu, objasnili su iz OPPO London Design Centra.

image
OPPO x RCA Humanising Technology

- Projekt uvodi tehnologiju kao kreativni alat koji omogućava djeci od šest do deset godina da animiraju vlastite kreacije - kažu iz OPPO London Design Centra

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:45