DIZAJN KUPAONICA

Divne sive kupaonice: 10 atraktivnih sivih kupaonica koje želimo imati u svom domu!

 Instagram
Pogledajte 10 atraktivnih sivih kupaonica koje su nas osvojile već na prvi pogled!

Prekrasne kupaonice dolaze u različitim oblicima, bojama i veličinama, od sjajnih monokromatskih i minimalističkih prostorija pa do rustikalnih spa oaza. Neovisno koji stil uređenja volite, kada vidite atraktivne primjere kupaonica sive boje promijenit ćete mišljenje! Čar sivih kupaonica skriva se u tome što se, ovisno o odabranoj nijansi sive, količini te boje i osvjetljenju u prostoriji njihov izgled dramatično mijenja. Pogledajte 10 atraktivnih sivih kupaonica koje su nas osvojile već na prvi pogled!

Sivi i moderni minimalizam prostorije na fotografiji zaista odiše šarmom! Dizajner je za ovu kupaonicu odabrao zemljane elemente i suzdržano ju uredio kako bi drvo, pločice i kamenčići posebno dolazili do izražaja.

Muževnost pomiješana s glamurom u upečatljivo dizajniranoj kupaonici dizajnerice Ekaterina Fedorchenko.

Odlični detalj sive boje u vašoj kupaonici može biti umivaonik poput ovog na fotografiji. Odlično se slaže s mramornim podnim pločicama, a mat crni elementi izgledaju posebno efektno u ovoj kombinaciji.

Industrijski šik ove kupaonice potpisuje tvrtka BOHO Arquitetura. Slojevi sirovih materijala spojeni su u upečatljiv prizor, a posebnu pažnju privlači veloko ogledalo i zid prekriven crnim pločicama, ali i umivaonik i police od crnog mramora.

Nemojte podcijeniti moć sivih pločica. Savršen primjer njihovog luksuza kupaonica je na fotografijama prekrivena velikim sivim pločicama.

Želite li dodati samo jedan sivi element u svoju kupaonicu, razmotrite o radnoj površini! Kombinirajte betonsku plohu s drvom tople smeđe boje kako biste rekreirali ovaj harmonični dizajn.

Sasvim svijetla siva apsolutni je hit u ovoj kupaonici tvrtke Luxury Bathroom Designs. Upravo ona, u kombinaciji s bijelim i drvenim površinama, otvara prostor i čini ga prozračnim i toplijim.

Ova minimalistička i blago osvijetljena kupaonica koristi prirodne teksture i sive nijanse koje se dobro slažu kako bi stvorili ovaj ležeran interijer.

Istaknite prekrasnu sivu prirodnim svjetlom. Tvrtka Broff Tychy osmislila je ovu kupaonicu sa snažnim, jasnim linijama i detaljima dok golemi prozor propušta pregršt prirodnog svjetla i ističe prirodnu ljepotu kamena.

Ako volite prirodne šare koje obilježavaju ploče od mramora, onda je Carrara mramor savršeni način kako možete uključiti detalj sive boje u svoju kupaonicu. Ova glamurozna prostorija savršen je primjer zašto je mramor jedan od bezvremenskih klasika!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2024 11:33