Jako fora

Blesava strana najljepšeg razdoblja u godini: Šest totalno cool božićnih fora s interneta

 Instagram, Etsy
U svako doba godine preplavljeni smo mnoštvom neobičnih sadržaja na društvenim mrežama, ali nas posebno vesele oni u blagdanskom duhu

1. Elf On The Shelf - neodoljiva beba vilenjak

image
That dad blog

Kreativni tata šestero djece Alan Lawrence napravio je seriju fotografija sa svojim najmlađim klincem, četveromjesečnim Rockwellom. Rockwell je tako na fotkama patuljak, točnije rečeno Djedičin pomoćnik vilenjak koji se pojavljuje u različitim svakodnevnim situacijama kao “Elf on the Shelf”, tj. vilenjak na polici. Alan Lawrence otprije je poznat javnosti zbog serije fotografija u kojima je svoga sina s Downovim sindromom pretvorio u letećeg superklinca. Sve serije njegovih fotografija pogledajte na: thatdadblog.com.

2. I psi vole prigodne ukrase

image
Oszkár Dániel Gáti

Mađarski fotograf Oszkár Dániel Gáti odlučio je zaželjeti svima sretne blagdane preko božićnih portreta raznih pasa. Umjetnik napominje da i psi zaslužuju ljubav i zabavu za blagdane, ali i da ni jednog psa nisu gnjavili prilikom snimanja. Želimo vam vau vau Božić. Više fotografija pogledajte na http://gatiodaniel.hu.

3. Najpopularniji vrh ove godine

image
Bored Panda

Svi vlasnici mačaka znaju koliko su oduševljene kad u kuću unesemo božićno drvce. Vjerojatno misle da su vlasnici unijeli to ogromno drvo samo za njih i njihovu zabavu. Kako bilo, ne shvaćamo kako se uspiju održati na tankom vrhu bora i nikako se ne možemo odlučiti da li se ljutiti na njih ili se prepustiti slatkoći:)

image
Bored Panda

Više fotografija raznih mačaka na božićnim jelkama pogledajte na: www.boredpanda.com.

4. Bradonje sa stilom

image
Instagram

Moramo priznati da ima nešto čudno privlačno u frajerima koji “šljokaju” svoje brade. Kako bilo, to je postao totalni hit na Instagramu, ali i najpoželjniji “look” za muškarce za božićne i novogodišnje tulume. Inspirirajte se na Instagramu #glitterbeard, više je nego zanimljivo, vjerujte nam.

5. Šljokice za školjkice

image
Etsy

Ultimativna fora na Etsyju su jestive šljokice koje izgledaju jednako i pri ulasku u tijelo i pri... hm, izlasku. Iako proizvođač strogo navodi da pilule sa šljokicama ne služe za jelo već za dekoraciju, ekipa ih jede.

image
Etsy

Ako baš morate, pogledajte o čemu se radi i kupite ih na ovdje.

6. Morski crv koji izgleda kao borić

image
Bored Panda

Zaboravite na one predodžbe crva koje imate uglavi da su ljigavi, duguljasti i jezivi. Baš svi su počeli dijeliti ovo otkačeno morsko biće koje izgleda kao prava božićna jela. Biolozi ga zovu Pirobranchus giganteus, a mi smo mu dali ime Božićna-Jelka-Crv. To zvuči bolje. Pogledaj ga i ti na: www.boredpanda.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 15:33