Dizajnersko priznanje

Axor osvojio dvije prestižne nagrade

Sustav za tuširanje Axor ShowerPipe 800 vizualno je privlačan i  ekološki prihvatljiv

Nagrade za dizajn osvojili su proizvodi Axor dizajnerskog brenda Hansgrohe grupe. Na sajmu namještaja imm Cologne 2019 kolekcija Axor MyEdition osvojila je nagradu Iconic Award 2019 - Best of Best, a sustav za tuširanje Axor ShowerPipe 800 dobio je zlatno priznanje Njemačke za dizajn.

Veličine svega 25 milimetara u promjeru, delikatna cijev Axor ShowerPipe 800 sustava simbol je elegantnog minimalizma. Sam dizajn je bila svojevrsna vježba reduciranje koja je rezultirala sustavom za tuširanje koji je i vizualno privlačan i ekološki prihvatljiv.

Štedi vodu, prostor, pruža izvrsno iskustvo i predivno izgleda, stoga ne čudi što je Axor ShowerPipe 800 u veljači osvojio zlatnu nagradu za dizajn - German Design Award. Žiri je pohvalio dizajn proizvoda i istaknuo da je premašio očekivanja oblikom i funkcijom.

"Sustav ShowerPipe 800 izdvaja se od konkurencije već na prvi pogled, zahvaljujući nježnom dizajnu, koji je sveden na bitne elemente, i jezik elementarnog dizajna - koji vizualno ne dominira dekorom u kupaonici, već ga samo upotpunjuje", naveo je žiri.

Sustav tuša obuhvaća tanku cijev koja spaja ručni tuš, tuš-šalicu i termostat, dok jednako tanka ravnina zrcalnog stakla postavljena iznad termostata osigurava kompaktnu, ali učinkovitu policu.

Upravljački sustav izrezan je iz istog minimalističkog materijala. Na prednjoj strani nalaze se samo dva gumba koji služe za kontrolu funkcije PowderRain. Fina silikonska mlaznica tuša stvara čahuru vode koja nježno obavija korisnika.

Axor Showerpipe 800 je dostupan u kromiranoj i brušenoj zlatnoj boji. Klijenti također mogu odabrati bilo koju od 16 završnih obrada, među kojima su bronca i crni krom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 08:27