najgori trend ikada

Ako ste stavili ovo na pod u svojem domu, opako ste pogriješili: ‘To uvijek pokazuje loš ukus!

 /SHUTTERSTOCK

Poznati dizajnerica interijera otkrila je koji trend, kada su podovi u pitanju, treba izbjegavati. Dani, pod nadimkom @danidazey na TikToku, pojasnila je kako misli da su sivi podovi "apsolutno najgori" i proglasila trend "najgorim trendom dizajna interijera ikada". Naime, prema njezinom mišljenju, sivi podovi nikad ne izgledaju kao pravo drvo.

Jasno je da se radi o laminatu jer drvo nikad ne dolazi u sivoj boji, istaknula je. Sivi podovi, koji su za nju pokazatelj neukusa, čak su je odvraćali od prihvaćanja novih klijenata. Dani kaže da kada vidi sive podove potencijalnog klijenta koji nema proračun za promjenu, odluči odbiti projekt.

Pogledajte video!

@danidazey Grey floors are the absolute worst I can’t. Am I being too dramatic or do you agree?! #greywood #interiordesignfail #interiordesign #interiordesigner #professionalopinion #laminateflooring ♬ original sound - Dani Dazey

"Bez obzira jeste li minimalist ili maksimalist, molim vas recite ‘Ne‘ sivim podovima", naglasila je.

Video je prikupio hrpu komentara i dok su se jedni slagali s njom, drugi nisu, prenosi Klix.

"Odmah pojeftinjuje nekretninu", "Slažem se, daje mi jeftino i loše preuređenje", "Imam sivi laminat na podu kuće, TikTok me svaki dan podsjeća koliko ga mrzim", "Sivi zidovi i sivilo podovi moraju otići", "Omiljeni su mi sivi podovi", "Volim svoj sivi laminat", neki su od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 07:44