Vrijeme za uživanje

Želite urediti terasu ili balkon, ali nemate velik budžet? Ova rješenja neće opustošiti vaš novčanik

Vanjski namještaj NÄMMARÖ

 IKEA
U godišnjem dobu kada se život seli na terase, bazene i jadransku obalu, traže se jednostavna, modularna, dizajnerska rješenja koja su stvorena za užitak u dokoličarenju, za odmor koji godi duši i tijelu

Neutralne boje, jednostavne linije, modularnost i prilagodljivost, prirodni materijali, odreda iz održivih izvora - neke su od najvažnijih odrednica koje pred proizvođače namještaja i opreme za domove stavljaju moderni kupci. I - dakako - usklađenost s podnebljem i lokalnim navikama, a sve češće i s promjenjivim vremenskim prilikama. Sve to vrijedi i za ljetni namještaj kakav vole Hrvati. U godišnjem dobu kada se život seli na terase, bazene i jadransku obalu, traže se rješenja koja su stvorena za užitak u dokoličarenju, za odmor koji godi duši i tijelu.

Nekome su najvažniji mir i zeleno okruženje, jedni sanjaju o okupljanjima s obitelji i prijateljima uz ukusni objed i čašu hladnog vina, a drugi uživaju u ispijanju koktela ili tulumu uz bazen. Kako ćete urediti svoje prostore i što ćete odabrati dobrim dijelom nameće i činjenica živite li u gradu ili na selu, uz obalu ili u planinskom kraju, no IKEA se potrudila za svaku od opcija ponuditi dovoljno velik izbor namještaja i opreme.

Mala oaza, velik užitak

I u slučaju da vaša lođa ili balkon nisu jako veliki, ne znači da će i uživanje na njima biti skučeno. TÄRNÖ, serija sklopivih stolića, klupa i stolaca, te ASKHOLMEN, kolekcija vanjskog namještaja od izdržljivog punog drva akacije, omogućavaju lako stvaranje urbane oaze iz snova i to po cijenama koje neće narušiti vaš - možda ograničen - kućni budžet. Dodajte im stalke za biljke i kutije za cvijeće, pa osim pogleda na rascvjetano zelenilo, možete postati i vrtlar na nekom visokom katu nebodera.

image

TÄRNÖ sklopivi stolić i stolice na RUNNEN podnim oblogama od akacije

IKEA
image

Kolekcija vanjskog namještaja ASKHOLMEN

IKEA

U suradnji s prirodom

Posljednjih godina kod mnogih je sve izraženija želja za ponovno povezivanje s prirodom. Jedan od načina za to je stvaranje ugođaja dnevne sobe na otvorenom. IKEA nudi vanjski namještaj NÄMMARÖ, kolekciju modernog stila s modularnim sofama, garniturama za sjedenje i ležaljkama od bagrema. Riječ je o jednoj od njihovih popularnih serija namještaja, a neki komadi odnedavno su s novim, nižim cijenama, što je odraz nastojanja švedskog brenda da postane još dostupniji za što više ljudi.

image

Vanjski namještaj NÄMMARÖ

IKEA

Druženja sa stilom

Na selu i u gradu, uz morsku obalu ili u unutrašnjosti, za lijepog vremena svi volimo objedovati na otvorenome. (Kažu da je i hrana ukusnija ako se servira na svježem zraku!) Skrenite pogled k seriji SEGERÖN, namještaju neutralnih boja, dizajniranom za boravak na otvorenom. U kombinaciji s jastucima i navlakama FRÖSÖN/DUVHOLMEN nudi ogromnu udobnost i osjećaj luksuza, a bez velikog troška.

image

Vanjske stolice i stol SEGERÖN

IKEA

Sam svoj chef

Zaboravite na dostavu i gotova jela - danas je vrlo lako postati chef (makar to bilo samo u vašoj kuhinji), a još lakše prirediti brz i zdrav obrok. IKEA roštilj GRILLSKÄR jamči da ćete - osim dobre zabave s obitelji i prijateljima tijekom pripreme - biti okruženi mirisom mesa i povrća s roštilja, brzo pripremljenoga i nadasve ukusnoga.

image

Roštilj GRILLSKÄR

IKEA

Slatka dokolica

Postoji li išta ljepše tijekom ljeta od slatke dokolice na ležaljci uz bazen? IKEA ležaljke iz dviju serija, SEGERÖN i NÄMMARÖ, dobrodošli su dodatak na terasama obiteljskih kuća, mediteranskih vila ili uz bazen na seoskom imanju.

image

Ležaljke NÄMMARÖ

IKEA

A da bi uživala i vaša stopala, tu su podne obloge od drva akacije RUNNEN, izuzetno jednostavne za postavljanje i otporne na različite vremenske nepogode, a uz to su i jedan od nekoliko tisuća artikala koje IKEA sada nudi po novim, nižim cijenama.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s tvrkom IKEA.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 12:44